Natal/Ponta Negra

Natal og Ponta Negra er den største av de brasilianske charterdestinasjonene. Byen Natal ligger 15-20 minutters kjøring nord for hoveddestinasjonen for pakketurister, Ponta Negra. Ponta Negra vokser så fort at det er vanskelig å holde følge med nye hoteller og pousadaer som skyter i været. Med en lang strand i verdensklasse, utviklet infrastruktur og til og med en norsk forening på stranden, kan alle slappe av en uke og kose seg her.

Er du ute etter noen avbrekk i uteliv og soling, har Natal-området mange fine aktiviteter du lett kan ta del i. Den mest populære er halsbrekkende beach buggy-turer med sjåfører i de store sanddynene som strekker seg ut mot havet på nordsiden av byen. Å leie et surfebrett med instruktør er også en god ide. Surfebølgene i Natal er fine for å prøve å lære verdens kuleste sport i. Det fine er at du uansett ser hipp ut med et brett under armen.


På grunn av den store turiststrømmen de siste årene, har Natal også sett en økning i småkriminalitet og prostitusjon. Særlig langs strendene og på utelivsscenen. Det er likevel et mangfoldig område som er godt egnet for barnefamilien så vel som festgjengen. Vi vil likevel anbefale de som vil ha ro og fred i ferien å se på andre alternativer før Ponta Negra. Liker du det aktive livet, vil du ha det som plommen i egget.

Prisnivået i Natal er pegget på turisme, men ligger helt på gjennomsnittet i Brasil. Det er generelt billigere i nordøst enn lengre sør.


Tilbake til hovedsaken...