Nakne søvngjengere problem på hotell

Hotellkjeden Travelodge i Storbritannia har et stort og økende problem med nakne søvngjengere på hotellet. De fleste er menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Problemet har blitt så stort, at hotellet har utarbeidet egne retningslinjer for hvordan hotellansatte skal forholde seg til nakne søvngjengere, og de har til og med ansatt en egen "søvndirektør".

En undersøkelse har funnet syvdobling i antall registrerte nakne søvngjengere hos hotellkjeden, til mer enn 400 tilfeller i året.

De nakne søvngjengerne oppsøker typisk resepsjonen, og har gjerne spørsmål som "hvor er badet", "har du en avis" eller " kan jeg sjekke ut, jeg er sent ute til jobben" ... I hotellets retningslinjer for søvngjengeri, blir ansatte bedt om å holde håndklær lett tilgjengelig, slik at de kan dekke til eventuelle nakne søvngjengere.

Studier har vist at søvngjengeri kan utløses av stress, alkoholinntak, ostespising eller ved for stort koffeininntak. Vanligvis oppstår det en time eller to etter at man har lagt seg til å sove. Hotellkjeden forklarer den store andelen menn i forhold til kvinner, med at de har flere mannlige enn kvinnelige gjester.

Så neste gang du skal overnatte på hotell, bør du kanskje vurdere hvorvidt du bør sove au naturell, og kanskje bør du gå for pølse heller enn pizza ...

Kilder: Funnybusiness.com og Ananova.com


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!