Naken på ski

Jada, de som trives med dinglende baller og sprettende pupper kan kose seg i bakkene i Tsjekkia. Der suser du nedover løypa uten undikken. Artikkelen ble første gang publisert i november 2006.

<i>Fotomontasje:</i> Stripp i bakken i Tsjekkia.  Foto: Kathryn McCallum/Jack Inas
Fotomontasje: Stripp i bakken i Tsjekkia. Foto: Kathryn McCallum/Jack InasVis mer

Milky Way campsite i Tsjekkia er et helårs naturiststed for de som virkelig er naturistfundamentalister. Stedet er avsidesliggende og lite, og selve hotellet er et naturisthotell. Hotellet har eksistert siden 1995, og tilbyr ikke bare sommernudisme, men også vinternudisme for de som ikke klarer å gå en hel vinter uten å blomstre.

Naken i bakken

På vinterstid er det ikke noe problem å ta seg en tur i bakken splitter naken. Den tilknyttede bakken er ikke av de råeste som finnes i Europa, men den gjør nytten sin. Skulle du være i beita for å leie utstyr mens du er på Milky Way er ikke det noe problem. På hjemmesiden skriver de at de har opprettet god kontakt med den nærmeste skiskolen. Derfor er det lett å få leie utstyr, ta skitimer og benytte seg av varmestue mens man er i bakken.

Flere aktiviteter

Dersom bakken skulle bli litt for aktivt for den besøkende, er det store muligheter for å ligge og slikke sol i hagen, eller man kan hoppe i vannet for et forfriskende iskaldt bad. Hotellet profilerer seg som et familiehotell, som mer enn gjerne ser at de besøkende koser seg foran peisen eller i baren etter å ha nytt en bedre middag i hotellets restaurant.

Foruten vinteridrett er stedet også åpent om sommeren, og vi skulle tro at sommeraktivitetene er langt mer populære enn vinteraktivitetene.

Til opplysning nevnes det ikke med et ord hvordan man naken skal komme seg opp bakken i skiheisen. Polstringen bør være solid og temperaturen høy om man frivillig skal putte en tallerkenheis mellom bena for å bli dratt opp bakken.

Frister sommernaturisme mer? Her nyter du ferien uten en tråd.

Ekstern lenke:
Her kan du lese mer dersom du liker kalde alpinopplevelser.

Naken på ski

Ville du stått naken i hockey ned bakken? (Avsluttet)
Ja, dette hørtes gøy ut!(44%) 1266
Nei, dette er det rene vanvidd!(28%) 806
Kommer helt an på hvem som er bak meg!(28%) 806
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.