Naked Cowboy saksøker Naked Cowgirl

Mener hun har rappet hans konsept, og tar fra ham kundene på Times Square.

 Foto: Youtube
Foto: YoutubeVis mer

Har du hørt om The Naked Cowboy? Han er en svært kjent gatemusikant som tjener til livets opphold ved å stå på Times Square i bare underbuksen og synge countrysanger.

Det har han gjort siden 1997, og det vil han gjerne fortsette med.

Men for to år siden dukket det opp en Naked Cowgirl. Sandy Brodsky, eller Sandy Kane, som hun også kaller seg, er en middelaldrende dame som også står med gitaren sin og synger på Times Square i bare undertøyet.

The Naked Cowboy, eller Robert John Burck, har nå saksøkt damen for å stjele hans varemerke, skriver Bloomberg.

Burck sier at han i begynnelsen prøvde å være vennlig, høflig og tålmodig mot sitt kvinnelige motstykke, og ville gjerne ha henne til å bli en franchisetaker hos ham. Tro det eller ei, men Burck har tatt patent på varemerket Naked Cowboy. Brodskys advokat hevder imidlertid at patenten gikk ut i 2009, og at patenten ikke hindrer andre i å opptre lettkledde med gitar.

Burck mener likevel at Brodsky må slutte med sine opptredener. Han hevder hun gjerne kopierer han, og at hun ofte gjør obskøne tegn til turister som tar bilde av henne. Burck mener dermed at hun ødelegger hans "ordentlige" image.

Se en videosnutt av de to sammen i en tid da rivaleriseringen ikke hadde blitt så stor:


Det kan virke litt fjernt at Naked Cowboy føler seg truet av denne damen. Da mener vi han heller bør føle seg truet av en annen cowgirl som innimellom dukker opp på Times Square. Hun har nemlig bare på seg en kort olashorts, og noen glitredusker på brystvortene. Hvis det var noen som ville kunne stjele levebrødet fra ham, så var det vel heller henne.