Luftfartstilsynet har utsendt forbud mot det britiske selskapet Mile High Flights, som tilbød elskovssyke en liten tur på himmelen.  Foto: Colourbox
Luftfartstilsynet har utsendt forbud mot det britiske selskapet Mile High Flights, som tilbød elskovssyke en liten tur på himmelen. Foto: ColourboxVis mer

Nå kan du ikke ha sex her lenger

Flyselskapet "Mile High Flights" får ikke fly elskovssyke par lenger.

Du har kanskje hørt om "The Mile High Club", eller "10.000-meterklubben", som den heter på norsk?

For å bli medlem kreves det at du har hatt sex i minimum 5.280 fots høyde ombord på et fly, og det har blitt en verdenskjent greie med å kunne si at "vi er medlem av 10.000-meterklubben".

Faktisk så introduserte det britiske selskapet Mile High Flights spesialflyvninger for par som ønsket å skrive seg inn i denne klubben.

For 640 britiske pund kunne de reisende få en times hyrdestund i luften ombord i et Cessna Grand Caravan-fly, som hadde stor dobbeltseng ombord. Flyvningene har blitt gjennomført fra Gloucestershire Airport.

Visste du dette? Én av ti har hatt sex i lufta

Forbud mot å fly

Føler du deg fristet til å prøve? Da må vi dessverre skuffe deg.

Fra 1. januar i år har nemlig det britiske luftfartstilsynet CAA utsendt et forbud mot disse flyvningene, ifølge check-in.dk.

Luftfartstilsynets begrunnelse er at sikkerheten ikke er god nok og at pilotene skal ha blitt distrahert. Arrangøren bak selskapet, Mike Crisp, mener derimot at CAA gjør dette kun for å være snerpete.

Derfor ble de kastet av flyet

Hadde sex åpentlys - mistet jobben

Mange par har også blitt medlem av klubben gratis - ved å snike seg inn på flytoalettet ... Men det er likevel ikke alltid at det blir en suksess.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I oktober 1999 ble to passasjerer arrestert etter å ha hatt seg på American Arlines fra Dallas til Manchester, ifølge Wikipedia. Dette skal ha skjedd foran andre de andre passasjerene som satt på business class, og begge fikk sparken fra jobbene sine da saken havnet i media.

DinSide har tidligere skrevet om Virgin-sjef Richard Branson, kjendismilliardæren som innrømmer å hatt flysex.

BBC undersøkte for en stund tilbake om sex på fly er ulovlig, og skal ha konkludert med at det hele avhenger av om det har skjedd åpent foran andre eller ikke.