Nå er Thailand på billigsalg

Flybillett fra 3.800 kroner, toukers pakketur fra 5.000 kroner.

Kan du ta ferie nå, kommer du deg til Thailand for en slikk og ingenting. Foto: Colourbox
Kan du ta ferie nå, kommer du deg til Thailand for en slikk og ingenting. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om en tur til palmestrendene i Thailand? Da bør du reise nå, for nå dumpes prisene på turer til Smilets land.

Vinterchartersesongen er på hell, og dermed settes prisene på usolgte reiser ned. Samtidig har nok finanskrisen gjort at folk har vært litt mer tilbakeholden med å bestille turer til eksotiske reisemål - da er det billigere å ta seg en ferie på Kanariøyene i stedet.

Det betyr at du som vil til Thailand, og har noen tusenlapper å spandere, kan få deg en tur for en meget rimelig penge nå.

Tips til Thailandturen

Her er de beste tilbudene på flybilletter og pakketurer vi har funnet frem til:

Flybilletter

Forkort vinteren med et par uker i Thailand. Foto: Per David Jonsson
Forkort vinteren med et par uker i Thailand. Foto: Per David Jonsson Vis mer


  • Flybillett t/r fra Oslo til Phuket med avreise 9/3. To uker med Ving - 3795 kr
  • Flybillett t/r fra Oslo til Krabi med avreise 14/3. To uker med Ving - 4495 kr
  • Flybillett t/r fra Oslo til Phuket med avreise 21/3. To uker med Ving - 4995 kr

Les også: Phukets beste strender

Pakketurer

  • To ukers pakketur fra Oslo til Phuket med avreise 9/3. Med Ving - 4995 kr
  • To ukers pakketur fra Oslo til Krabi med avreise 14/3. Med Ving - 5495 kr
  • To ukers pakketur fra Oslo til Phuket med avreise 146/3. Med Ving - 5595 kr

Bildeglimt fra Thailand

Hvordan er klimaet?

Reiser du til Phuket eller Krabi nå, kan du forvente strålende sol og blå himmel - men til dels høye temperaturer. Noen kan kanskje synes det er litt for varmt. Gjennomsnittstemperaturen på dagen i mars og april ligger på noen og tredve grader. Sørg derfor for at du bor et sted som har aircondition. Dette varme været holder seg til mai, da regntiden begynner. Da er det fortsatt varmt, men det kan regne ganske mye.

Et hotellrom her til 400 kroner er vel ikke så galt? Foto: Secret Cliff Resort
Et hotellrom her til 400 kroner er vel ikke så galt? Foto: Secret Cliff Resort Vis mer


Lavere priser

Sesongen fra mars til april er en såkalt mellomsesong. Det betyr at det ikke er like stort turittrykk, og dermed er hotellprisene som regel satt noe ned i forhold til i høysesongen desember-februar.

Det bør ikke være vanskelig å reise avgårde uten å ha fikset overnatting på forhånd, for det kryr av små og store overnattingssteder i Thailand. Her er noen priseksempler:

  • Chanchalay Guesthouse i Krabi by har dobbeltrom med eget bad og aircondition til 700 baht per døgn, cirka 140 kroner. Det lille gjestehuset ligger ikke ved stranda, men kan være et fint sted å starte ferien, før dere finner et passende sted å bo i vannkanten.
  • Andaman Lanta Resort ligger på øya Koh Lanta Yai, litt sør for Krabi. Her kan du få et standard hotellrom til 1600 baht per natt, cirka 315 kroner, eller en deluxe bungalow til 2600 baht, cirka 510 kroner.
  • Secret Cliff Resort ligger på Phuket, ved den fredelige stranden Karon, bare fem minutters kjøretur unna Patong beach. Dobbeltrom koster vanligvis fra 2500 baht per natt, cirka 490 kroner, men i mars koster det bare 2300 baht, cirka 450 kroner , og i april er prisen nede i 2000 baht, cirka 400 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer