Å synge RBK-sangen kan føre til tannløshet i følge en av Europeiskes forsikringskunder.
Å synge RBK-sangen kan føre til tannløshet i følge en av Europeiskes forsikringskunder.Vis mer

Morsomme formuleringer…

Det er ikke alltid at vi er like heldige når vi skal formulere kravene våre til forsikringsselskapet, disse har vi samlet fra Europeiske.

- Jeg har mistet min bag. Blant innholdet var en flaske god konjakk, som jeg regnet med skulle vare til Kiel.

Vi reiser oss på store stå…

- Jeg var på en nordisk pub i Magaluf. Der ble Rosenborgsangen spilt på video, og da jeg er trønder sang jeg også med. På samme pub var det også en god del bergensere, som trolig liker Brann bedre enn Rosenborg. Etter en stund med sang ble det hevet en ølboks mot meg, trolig fra en Brannfan. Da jeg hadde munnen åpen i det den traff meg, brakk en av tennene tvers av. Da det var umulig for meg å se hvem som var skyldig i ugjerningen så sang jeg videre.

Hva var farligst?

- En veps ble nærgående, og da jeg har panikk for veps slo jeg etter den med håndvesken, men traff i stedet brillene til min mann som falt i bakken. Glasset spratt ut og det gikk store skall av det på to steder.

Lei av Thailand?

- Heretter skal det bli slutt med at jeg pådrar meg gonorea. Når jeg blir frisk og finner en pike skal jeg først ta henne med til lege. Slike sykdommer må ha blitt mer utbredt her de siste årene. Da jeg kom til Bangkok i 1978 hadde jeg en masse piker, og alt gikk bra.

Artikkelen fortsetter under annonsen