Miss Gresskar 2002?

Du har muligheten til å bli kåret til Miss Gresskar under årets Circleville Pumpkin Show.

Publisert
Sist oppdatert
Gresskar så langt øyet kan se.
Gresskar så langt øyet kan se. Vis mer
Kåring av fjorårets største gresskar. Vinneren er nr. 2 fra venstre.
Kåring av fjorårets største gresskar. Vinneren er nr. 2 fra venstre. Vis mer
Fjorårets Miss Gresskar. Vinneren i midten.
Fjorårets Miss Gresskar. Vinneren i midten. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Kåring av Lille Miss Gresskar 2001. Vinneren i midten.<br />
<I>Alle foto: pumpkinshow.com</I>
Kåring av Lille Miss Gresskar 2001. Vinneren i midten.
Alle foto: pumpkinshow.com Vis mer

Fire dager til ende kan du feste og feire gresskarene, under det 96. årlige gresskarshowet i Circleville, Ohio. Det braker løs med en åpningsseremoni onsdag 16. oktober, og avsluttes lørdag 19. oktober.

Ifølge turistinformasjonen i Ohio kommer det tilreisende fra alle USAs stater, samt utlendinger fra andre land, for å overvære gresskarfesten.

Konkurranser og kåringer

Dersom du velger å ta turen over Atlanteren, kan du vente deg variert underholdning: I tillegg til de rene paradene – som Miss Gresskar paraden, babyparaden og kjæledyrparaden – er det også andre aktiviteter, som konkurranser, utstillinger, konserter og annen underholdning.

Konkurransene er kanskje særlig spennende, det arrangeres eggkasting, gresskarkasting og paispising. Det er selvsagt også kåringer av diverse sort – som største gresskar, beste vindusutstilling, ”typisk gutt og hans kjæledyr”, ”typisk jente og hennes kjæledyr”, uvanlige kjæledyr, flottest dekorerte sykkel, best kledde hund og best kledde katt …

Men dersom du satser mot toppen i kåringen av største gresskar, holder det nok ikke med en liten ert fra vinduskarmen hjemme; fjorårets vinner veide 407 kilo. Verdens største gresskarpai er også på utstilling; i fjor målte den hele 152 centimeter i diameter og veide 159 kilo.

Til slutt høydepunktene: Kåringen av Miss Gresskar og Lille Miss Gresskar. Alle konkurrerende i missekåringene går i misseparaden først, og så kåres vinnermissen etter endt parade …

 • Her er Circleville, Ohio.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer