Start våren i Londons gater. <br />
<I>Foto: Star Tour</i>
Start våren i Londons gater.
Foto: Star TourVis mer

Miniuke i London for under 2.000

Det har vært langt mellom de gode tilbudene på feriemarkedet i det siste. Nå er vårløsningen på vei.

For prisene faller, om enn ikke så mye. For mange er det nok påskeferien som fyller reiseplanene. Er du fleksibel og har mulighet for å ta ut ferie før alle andre gjør det, er det penger å spare. I vår restplassoversikt kan du følge med på hva som er ledig av feriereiser i siste liten.

London og Barcelona

Det er lenge siden vi har sett tilbudspriser til storbyene i Europa. Denne uken har vi imidlertid sett et par reiser til London, med priser helt ned til kr 1.695. Da er fire netter på hotell inkludert.

Førstkommende søndag får du en miniuke til London for kr 1.995, og på mandag er det ledige plasser til Barcelona. Prisen lyder på kr 2.995. Blant de mer tradisjonelle Syden-målene finner vi miniuker til Portugal, ukesturer til Fuerteventura og Tyrkia.

Sjekk de beste tilbudene til Syden her.

Fortsatt billig fra Sverige

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hos søta bror virker det som om billig-salget aldri skal ta slutt. Charteroperatørene har bommet stygt på satsningene denne vinteren, og nå selges siste rest til spottpris. Fra Stockholm får du kun fly til London fra SEK 495, Roma selges fra SEK 595, mens Barcelona ligger noen hundrelapper høyere. Fra Gøteborg selges rabatterte reiser til destinasjoner som Costa del Sol, Malaga og Egypt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjekk de beste tilbudene fra Sverige her.

Eksotisk, i siste liten

Frister det med en langtur på tampen av vinteren? Det er plenty å velge i mellom i charterselskapenes tilbudslister. To uker i Mexico koster kr 6.000, og samme pris gjelder for like lange opphold i Thailand og Brasil.

Prisen på pakkereiser til Egypt er også på vei ned. En uke med hotell koster fra kr 3.995. Fikser du hotell selv, kan du kutte ned en tusenlapp.

Sjekk de beste tilbudene til langtvekkistan her.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.