Minibar med kun vann

Helsefanatismen råder på enkelte sunne spa-hoteller. Som for eksempel Ra utenfor Barcelona, der minibaren inneholder vann - og kun vann.

Interessant minibar? I alle fall sunn! Vis mer
Vann dominerer utsikten fra rommet også - her var det ikke tilstrekkelig med bare Middelhav. Vis mer


- Skal det være litt Vichy Catalan, Font Vella kanskje eller Bonaqua? Ikke fint nok? Voss har de også! Con gas, sin gas?

Umiddelbart høres dette ut som et strålende utvalg vann. Men om vi forteller at de oppramsede varene alle står på samme minibarliste, vil kanskje enkelte føle seg en smule snytt, selv om de mer helsebevisste sannsynligvis jubler over fraværet av daff pils, klissete cola og ruskete peanøtter.

Ved Middelhavet

Det finnes altså hoteller i verden som fyller rommenes minibarer med kun vann. Vi snakker selvsagt spa, og det av typen Thalasso. Hotellet der vi har observert fenomenet, har det talende navnet Ra, etter den egyptiske solguden.

Hotellet ligger utenfor Barcelona, i Tarragona. Det er av typen strand og thalasso-spa. Ordet thalasso skal være utledet av det greske thalassa, som betyr hav. I thalasso-terapi benyttes store mengder vann, samt produkter fra havet.

Hotel Ra er ikke av de billigste i verden. Her koster et opphold i høysesong 225 euro (1.866 kroner) i dobbeltrom. Presidentsuiten kan du sikre deg for 1.125 euro (9.331 kroner).

Ekstern lenke:

  • Ra
  • Mer om helse på reisen

    Mer fra Spania