Milano

Italiens klasse i Milano. 

Foto: Milanos turistkontor Foto: Milanos turistkontor
Italiens klasse i Milano.

Foto: Milanos turistkontor Foto: Milanos turistkontor Vis mer


Når: Salgene i Milano starter vanligvis den første helgen i januar, altså 6. januar 2006, og varer i minst seks uker. Avslagene blir større og større utover salgsperioden, helt opp til 70-80 prosent på slutten, men da er nok godbitene borte.

Hvor: I Milano handler du ikke i store magasiner - her går du i designernes egne butikkutsalg. De fleste ligger i paralellgatene rundt Via Montenapoleone og Via della Spiga. Merk at designerbutikkene ikke har de største salgene. Da bør du heller prøve noen av fabrikkutsalgene i utkanten av byen, der du får designerklær for lommerusk (i hvert fall nesten), og ja, selv om prisene allerede er reduserte i disse utsalgene, har de likevel januarsalg med enda lavere priser. Salvagente (Via Bronzetti 16) er en favoritt hvor du får klær fra blant andre Versace, Romeo Gigli og Armani. Barneutsalget ligger i Balzaretti 28. Husk at mange fabrikkutsalg bare tar kontanter. Finner du ikke designerdrakten du vil ha på salg? Dra til Via Paolo Sarpi i Chinatown, der skredderne er klare til å sy deg en kopi.

Hvordan: Restplass har t/r billetter fra 1.771 kroner i januar og SAS Braathens har t/r billetter fra 1.789 kroner. Sjekk også Ryanair som ofte har kampanjer der du kan få billetter for noen få hundrelapper.

Artikkelen fortsetter under annonsen