Middagsdates i storbyen

Sitter du alene på hotellrommet i New York, London eller Shanghai? Kom deg ut og spis middag med andre i samme situasjon.

Ingen grunn til å spise middagen alene. <i>Foto: Britain on View</i>
Ingen grunn til å spise middagen alene. Foto: Britain on View Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Reiser du alene, enten som turist eller på forretningsreise, kjenner du sikkert følelsen. Det nærmer seg middagstid, og du lurer på hva du skal gjøre. Skal du våge deg ut av hotellet og sitte alene på restaurant og spise? Eller skal du bare bestille noe mat opp til hotellrommet?

Det er sjelden du føler deg mer alene enn i slike situasjoner.

Nå finnes det imidlertid en løsning på problemet. Selskapet Dinnerpoint arrangerer nemlig middager der du kan møte opp på en restaurant og spise middag med andre i samme situasjon.

Dinnerpoint arrangerer middager flere ganger i uken i Amsterdam, Brüssel, London, Paris, Shanghai, Sydney, San Fransisco, Atlanta, Boston, Dallas, Los Angeles, New York og Washington.

Slik fungerer det

Det eneste du trenger å gjøre, er å registrere deg for en middag via Dinnerpoints webside, noe som koster 15 dollar, pund eller euro, avhengig av hvilken by du er i. Angi hvilken dag du ønsker å delta på en middag, og fyll ut et skjema som spør deg om navn, yrke, hvem som er din ideelle middagsgjest osv. I løpet av dagen middagen avholdes, får du tilsendt epost og tekstmeldinger med info om hvilke andre som har meldt seg på. Gruppene er som regel på 4-8 personer. Så er det bare å troppe opp på den angitte restauranten til en bestemt tid.

Og ikke vær redd, bordet vil være booket under et vanlig navn som du får vite på forhånd, så restauranten vet ikke at det er en gjeng med fremmede som skal spise middag sammen.

Prisnivået er middels, hvilket betyr at middagen vil koste 400-600 kroner.

Mest for forretningsreisende

Dinnerpoint ble lansert for litt over et år siden, og har blitt populær blant både turister, forretningsreisende og utlendinger som akkurat har flyttet til de forskjellige byene. Hovedparten av deltakerne er imidlertid forretningsreisende. Det er ikke ment som en datetjeneste, men en tjeneste for folk som ikke har lyst til å spise middag alene.

For mer info, gå til Dinnerpoints webside.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!