Mexico er årets homoland

Homomagasinet PlanetOut har kåret homofiles reisefavoritter for 2007. Her er vinnerne.

PlanetOut har kåret Mexico til årets homodestinasjon i 2007. PlanetOut begrunner utnevnelsen med at landet har fantastiske strender, godt mattilbud og flotte, historiske bygninger. I tillegg er det også mulig for homofile å gifte seg i noen deler av Mexico, noe som gir mange skeive turister en ekstra grunn til å reise.

>> Mer fra Mexico

American Airlines ble kåret til årets flyselskap for homofile. Flyselskapet har i følge PlanetOut støttet det skeive markedet i flere år. Amsterdam Gay Pride ble kåret til årets homoarrangement.

Se resten av vinnerne her (ekstern lenke).

Fjorårets vinner

Det er 14. gang Gay and Lesbian Travel Awards (tidligere OUT&ABOUT Editor's Choice Awards) er blitt delt ut. I fjor ble Spania kåret til homodestinasjon nummer én. Sydney Mardi Gras ble kåret til fjorårets homoarrangement, mens American Airlines ble også i fjor kåret til beste flyselskap.

Stor og skeiv business

Homofile, lesbiske og bifile er blitt et stort marked innen reiseindustrien. Tall fra Community Marketing viser at denne gruppen turister brukte 65 milliarder amerikanske dollar på ferier verden over i 2006.