Mest sexy i sommer

TODELT: Bikini er hot stuff. Her kan du se bildene av sommerens mote.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skaff deg mørke solbriller så ingen ser hvor du ser. Her kommer årets bikinimote fra blant andre Victoria's Secret. Firmaet som er kjent for sine undertøyskolleksjoner og kjente modeller, lager også bikinier. Selv om vi ikke har noen butikker i Norge, kan man bestille varene over nett.

Vi har ikke bare tatt med Victoria's Secret, men også bikinier fra La Redoute, Billabong, Hennes&Mauritz og Ellos.

Se bildene:

>>Årets sexy badedrakter
>>Årets sexy bikinier

Operert på plass

Vera Kleppo hos Pikant Under på CC-Vest forteller oss at det mye av det som går igjen i år var det som var inn i fjor. Og som tidligere er bikini langt mer populært enn badedrakt.

Victoria's Secret
Victoria's Secret Vis mer


- Bikinier som vi trodde vi skulle selge til unge kunder har vi overraskende nok også solgt mye av til eldre kunder. Dette kan nok ha med at plastiske operasjoner er blitt vanligere, og da er det ikke så nøye med hva slags form bikinien har ettersom alt sitter der det skal uansett, forteller Kleppo.

>>Årets sexy badedrakter
>>Årets sexy bikinier

Ifølge Kleppo er årets mote er veldig varierende. Det skal være mye farger, forskjellige farger, gjerne fargesprakende bikinier, men hovedtyngden har vært på brunt.

-Som i fjor ser vi at vi selger mye i fargen brunt. Denne fargen har vært borte en god stund, men har de par siste årene kommer mer tilbake, forteller hun.

Bikini er mote

- Vi ser oftere og oftere at jenter vil ha flere bikinier på en gang. Bikini har blitt et moteplagg på lik linje med andre plagg, derfor vil man ha flere å velge mellom, forteller hun.

Sexy bademote

Hva er mest sexy? (Avsluttet)
Bikini(60%) 1384
Evas drakt(33%) 772
Badedrakt(6%) 149
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Da er det ifølge Kleppo vanlig at man kjøper en i ensfarget og en som er mønstret. Da kan man variere fra hver gang man er på stranden.

Hun tror ikke vi kommer til å se bikinier av typen brasililianske størrelser på strendene i Norge på lang tid. Det er vi alt for kaldblodige til i dette landet.