Mest for pengene

Vinterens aller beste kjøp? Her er de.

Den dominikanske republikk er et fattig land, men det kan være rikt på opplevelser.
Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Den dominikanske republikk er et fattig land, men det kan være rikt på opplevelser.
Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Saga Solreiser – Fuerteventura

Ønsker du å reise med Saga i vinter får du mest for pengene i Fuerteventura. Den stille Kanariøya har ikke det enorme turistpresset som sine mer kjente søstre Lanzarote, Tenerife og Gran Canaria. Prisene blir dermed lavere, samtidig som du får den samme gode kvaliteten. Fuerteventura er vel kjent for sine lange, hvite strender. Sagasjansen, med uspesifisert hotell koster fra kr 2.845 i desember.

Ving – Kypros

Med Ving får du mest for pengene på Kypros i vinter. På hotell Daphne, Sunwing Resort Ayia Napa Bay (4), bor du i et turistanlegg 200 meter fra stranden. Alle leiligheter har TV med norske og svenske kanaler om du skulle ha behov for å holde deg oppdatert med hva som skjer på hjemmefronten. Du betaler fra 2.745 per person i ettromsleilighet i en uke om du reiser fra Oslo 18.12.01. Bestiller du tidlig får du 500 kroner i rabatt. For barn er prisen 2145.

Apollo – Mexico

Mexico og Cancun anbefales som vinterens beste kjøp. Hotellet med det velklingende navnet, Riu Tequila, ligger på stranden Playa Car og er fem stjerners, ypperste sort. Hotellet er ”all-inclusive”, hvilket betyr at du får drikke og spise så mye du makter for en og samme pris. Prisen blir imidlertid ikke klar før katalogen kommer i mai.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Star Tour – Dominikanske Republikk

Star Tour anbefaler sitt ”all-inclusive” hotell på den Dominikanske Republikk. To uker på Hotell Gran Ventana koster kr 15.945. Litt dyrt kanskje, men til gjengjeld kan du spise og drikke det du makter.

Mye for pengene er vel og bra, men har du et trangt feriebudsjett bør du sjekke hvor det er aller billigst.