Mer godsaker

Fra solkrem til navigasjon via GPS - sekken er full av spennende påskeutstyr.

Mer godsaker
Mer godsaker
Mer godsaker
Mer godsaker
Mer godsaker
Mer godsaker
[Ugjyldig objekt (NAV)]

GPS

Via 24 satelitter hjelper GPS-teknologien deg med navigeringen. Garmin e-Map har elektroniske kart over hele verden, og du kan også innstallere mer detaljerte kart med en cd-rom. Den håndholdte navigasjonsinnretningen har også mulighet for å zoome inn kart helt ned til 30 meter. Vær klar over GPS-teknologien ikke erstatter eldre og mer nøyaktige navigasjonsmetorder.

Se DinSide Motors GPS-test her.

Gnagsårhjelp

Den tiden da man pent måtte finne seg i vonde blemmer er forbi. Gnagsårplasterne fra Compeed har vært på markedet i noen år. Disse fungerer som buffer og ekstra hud, og gir umiddelbar lindring av selv åpne vannblemmer. Nytt av året er de fancy barneplasterne som i størrelse, er tilpasset en liten fot. Prisen på det tigermønstrede plasteret er kr 43.

Leppepomade

Fjellsol, vind og appelsiner tar på leppene. Denne vidunderbalsamen fra Carmex beskytter mot munnsår og reparerer dem når de først har oppstått. På Villmarkshuset koster den kr 40.

Hodelykt

Tøff sak for nattlige turer. Hodelykten er utstyrt med såkalte dioder, lyskilder som varer i 250 timer. Lykten koster kr 998 på Villmarkshuset.

Talkum

Gammeldags talkum har nesten gått av moten, men fremdeles sverger mange til remediet i kampen mot påskegnagsåret. Om det hjelper? Tja, talkum bidrar til å holde føttene tørre, og da er det jo større sjanse for at gnagsårene ikke oppstår. Denne beholderen med talkum koster kr 44 på apoteket.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Solkrem

Dra ikke på påskefjellet uten solkrem. Apotekene anbefaler å bruke minst solfaktor 15. Disse kommer fra Cliniderm og koster kr 140 for faktor 16 og kr 151 for faktor 25. Clinidermproduktene fås kun på apoteket, men flere typer solkrem får du som regel både på bensinstasjoner og matvareforretninger.

I denne artikkelen leser du om skikkelige turklær.

Truger, trinser og vandringsstaver? Les om dette i denne artikkelen.