Mattempel i gull

Alt de italienske designerne Dolce & Gabbana tar i, blir til gull. Bokstavelig talt.

Dolce&Gabbanas Gold har blitt en VIP-hit.
Dolce&Gabbanas Gold har blitt en VIP-hit. Vis mer

Mattempel i gull

  1. Se bilder fra GOLD


I Oslo finnes en restaurant som heter Oro - spansk for gull. Men Oro har ikke mange karatene sammenlignet med designduoen Dolce & Gabbanas restaurant i Milano. Domenico og Stefano har nemlig åpnet sin første restaurant, GOLD, i den italienske motehovedstaden.

>> Se bildene

Restaurant, bistro og røykeavdeling

Designernes gylne mattempel ligger i et 1.500 kvadratmeter stort lokale som tidligere var en pizzarestaurant. Domenico og Stefanos gullsjappe holder seg langt fra denne profilen, selv om de satser på italiensk/middelhavsmat.

GOLD inneholder en gourmetrestaurant og en litt rimeligere bistro. Totalt er det plass til 200 gjester i de to spisestedene, der det også er en romslig røykeavdeling for deg som føler for å bryte nyttårsforsettene umiddelbart. Spiser du på GOLD, kan du også kjøpe med deg noen av restaurantens spesialiteter for hjemmekonsum, selvsagt levert i gullfargede handleposer.

VIP-must

Restauranten åpnet i oktober i fjor, og skal umiddelbart ha blitt en suksess blant Milanos kjendiser og rikinger. Her må du med andre ord belage deg på å reservere bord på forhånd.

>> Se bildene

>> Se også designernes mye omtalte gullmobil for Motorola (fra Dingz.no

Mer fra Italia