<i>Foto: Pink Ladies</i>
Foto: Pink LadiesVis mer

Mannefri drosjeservice

LONDON: "Pink Ladies" heter en ny drosjeservice kun for kvinner. Bilene er rosa, sjåførene er kvinnelige, og interiøret "luksuriøst".

Det nye drosjeselskapet har nylig startet opp i den britiske hovedstaden. Ideen bak og hjertet i bedriftsfilosofien er kvinners trygghet. Her er det kun kvinnelige sjåfører, og de rosa drosjebilene tar kun imot kvinnelige passasjerer. Drosjeservicen kom som et svar å at mange kvinner uttrykte utrygghet ved å ferdes i potensielt illegale britiske mini-cabs.

Taxitjenesten er medlemsbasert, men medlemsavgiften er ikke avskrekkende stor; avhengig av hvilken sentral du ønsker knytte deg til, koster det fra 1 pund - eller 12 kroner. Med et medlemskap, får du altså tilgang til denne kvinne-baserte drosjetjenesten. Du kan forhåndsbestille bil, eller du kan ringe inn en bestilling når du trenger den. Du behøver ikke å stå i lange og ofte utrygge drosjekøer, og du trenger heller ikke gå ut på gaten for å vente på at drosjen skal dukke opp - du blir nemlig varslet når bilen er like ved. Videre venter drosjen ved ankomststedet til såføren ser at du har kommet deg trygt innenfor dørene.

Interiøet i bilene skal ifølge drosjeselskapets neddside være "luksuriøst - med skinnseter". Bilene avbildet på nettsiden tatt i betraktning, vil vi imidlertid ikke garantere at du får mer luksusfølelse enn den du eventuelt får av å bli fraktet fra dør til dør i skinnseter ...

Kanskje noe å sjekke ut neste gang dere er på jentetur til London?

Ekstern lenke: Pink Ladies