Maldivene kan by på kritthvite strender og høye temperaturer. Foto: Luca Biagiotti/Stock Xchng
Maldivene kan by på kritthvite strender og høye temperaturer. Foto: Luca Biagiotti/Stock XchngVis mer

Maldivene for 2.598 kr

Joda, du leste riktig!

Drømmer du om å flykte fra julestress og kulde? Kan du hive deg rundt og ta to ukers ferie på kort varsel, har du fantastiske muligheter til å sikre deg en eksotisk solferie for en rimelig penge.

Vi har funnet frem til de beste prisene til fristende destinasjoner som Maldivene, India og Brasil.

Vi minner om at restplassreiser er ferskvare, hvor det gjelder å være først til mølla. Prisene og tilbudene er stadig i ending, så sjekk charterselskapenes nettsider for ferske tilbud, eller vårt restplassøk.

2.000 kr til sambaland

Hiver du deg rundt veldig kjapt, kan du fly til Recife i Brasil for under 2.000 kroner. Det er Apollo som har de superbillige billettene for fly tur/retur (to uker) fra Oslo. Flyet går like før midnatt i dag, onsdag. Vil du også ha overnatting, vil ikke en pakketur koste deg mer enn 4.148 kroner.

Vil du oppleve sambaland i to uker for under 2.000 kroner, må du handle raskt. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Vil du oppleve sambaland i to uker for under 2.000 kroner, må du handle raskt. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer

Slik syr du den perfekte pakken til ditt livs ferie i Brasil...

Superbillig til Maldivene

Drømmereisemålet Maldivene kan lokke med kritthvite strender og temperaturer over 30 grader. Star Tour har flybilletter til Malé i Maldivene til kun 2.598 kroner per person tur/retur, to uker. Flyet går allerede nå på lørdag. Husk bare at hotellene på Maldivene stort sett er i luksusklassen. Så regn med at det går med en del penger på overnattingen.

Goa, India

Vil du ha litt mer tid til å planlegge turen din, kan du fly til Goa i India i januar i to uker for under 3.000 kroner med Apollo. Charterselskapet har billige flybilletter med utflygning fra Oslo 15. januar til 2.948 kroner. Da er også en natt på hotell inkludert.

Apollo har også flybilletter til Goa første nyttårsdag helt ned i 3.300 kroner.

Gøy i Goa - hippienes paradis

I Goa ligger også temperaturen på over 30 grader i desember.
I Goa ligger også temperaturen på over 30 grader i desember. Vis mer