Madeira for 848 kroner

Nå kan du tyvstarte sommeren for en slikk og ingenting. Vi gir deg full oversikt.

Nå begynner vi endelig å se konturene av de prisene vi forventer at reisekuppene skal ligge på i vår.

Fortsatt kan vi regne med at prisene faller en god del, og kanskje helt ned til snille 500 kroner. Blir våren i Norge god, faller prisene på restplasser betraktelig, og du kan få med deg både godvær hjemme og billig sommer ute.

Billige Portugal

Ukens billigste reisekupp går til Madeira. Her kommer du deg ned med fly for kun 848 kroner, noe som er en veldig gunstig og lav pris. Ettersom det ikke er høysesong burde det være en relativt smal sak å finne overnatting på denne tiden av året.

Madeira for 848 kroner

  1. Kun fly
  2. Med hotell


Reisen går på fra Oslo og Bergen til Madeira den 30. april, og varer i syv dager. Videre finner du flere reiser til under tusenlappen, og denne uken kan alle bodøværinger glede seg over en billig tur til Burgas i Bulgaria den 22. mai for ikke mer enn 995 kroner. Turens varighet er på 14 dager.

>>Tabell kun fly
>>Tabell med hotell

Vil du derimot ha alt klart med overnatting når du ankommer, går ukens billigste reise fra Oslo til Sunny Beach i Bulgaria. Reisen, som går 24. mai med Ving, varer i syv dager og koster ikke mer enn 1.295 kroner. Dette er virkelig noe å hoppe på dersom du vil tyvstarte sommeren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Madeira for 848 kroner