Lur deg til billig London-tur

Prisene på restplasser faller. Blir våren i år som i fjor, er det gode penger å spare for de med reisefeber.

Glem påsken, da er det utbooket og det lille som eventuelt blir lagt ut til salg vil ligge opp mot normalpris. Er du på jakt etter en billig ferie nå på vårparten bør du vente noen uker. Fra midten av april til midten av mai skal prisene på pakkereiser falle merkbart. Følg med selv i vår oppdaterte restplassoversikt.

Billig til London

Start våren tidlig i London. Har du is i magen kan du spare gode penger. 
Foto: Star Tour
Start våren tidlig i London. Har du is i magen kan du spare gode penger.
Foto: Star Tour Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Denne uken falt prisen for en Londonweekend fra rundt kr 2.000 til 995, før de siste plassene ble solgt så sent som dagen før avreise. Charteroperatørene kniver om kundene og får de ikke solgt unna reisene, faller prisene opp mot avreisedagen. Frister den britiske metropolen får du en weekendtur med hotell for kr 1.295. Avreise er neste torsdag. Har du litt is i magen, spår vi derimot at du kan få denne turen til en enda lavere pris tidlig neste uke. Bare i løpet av torsdagen falt prisen fra kr 1.795 til 1.295. Trikset er imidlertid ikke å vente for lenge. Da kommer andre deg i forkjøpet, og plutselig sitter du igjen uten ferietur i det hele tatt.

- Jo nærmere man kommer avreisedagen, jo billigere blir det. Får vi ikke solgt reisen går prisen ned, bekrefter driftsjef i Saga Solreiser, Erik Gjønnes.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her har vi samlet de billigste reisene til storbyer og Syden.

Prisfall til Thailand

Thailand har blitt den nye, store feriefavoritten. Har du mulighet til å ta ut litt ferie på kort varsel får du svært billige reiser til smilets land i ukene framover. For de som er kjappe på labben kan vi nevne at to uker inklusiv hotell selges for kr 4.995. Avreise er tirsdag 27. mars. Blir to uker for lenge får du halvparten for kr 3.995. Pakkereiser til Egypt selges også for en rimelig penge. En uke i badebyen Hurghada med hotell får du nå fra kr 2.995.

Her har vi samlet de beste og billigste reisene til eksotiske strøk.

Fly til Brasil for 1.600 fra Sverige

Sverige, med Stockholm i spissen, er og blir rimeligere også når det kommer til reiser. Denne uken kan du komme deg til London fra Søta Brors hovedstad for kun SEK 500. Barcelona får du for SEK 900, og Roma for hundrelappen mer. Mest oppsiktsvekkende er kanskje likevel avganger til Brasil for SEK 1.695. Her kan det absolutt lønne seg å følge nøye med. Sist uke ble det solgt flybilletter til Mexico for SEK 1.100. Da kan du fly til Stockholm og fortsatt spare tusener. I vår restplassoversikt får du full oversikt over de siste tilbudene fra Sverige.

Sjekk de beste tilbudene fra Stockholm og Gøteborg her.

Verdt å merke seg

Andre tilbud som er verdt å merke seg på reisemarkedet denne uken er et kampanjetilbud fra nettreisebyrået Reisefeber.no, hvor du får flyreise og leiebil i en uke. Priseksemplene som nevnes er Nice fra kr 4.453 og Alicante fra 4.795. Plus Reiser har samme type tilbud. Barcelona får du fra kr 4.120, Milano fra kr 4.575 og Lisboa koster fra 4.480. Zolong.com anbefaler weekendreiser (!) til Cape Town i Sør-Afrika. Pris inklusiv hotell begynner fra kr 7.935. Reisebyrået Voyager Travel Group annonserer også med reiser til Sør-Afrika for tiden. En syvdagers-tur til Cape Town inklusiv hotell koster fra kr 8.490.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.