Luksus til budsjettpris

Nytt luksushotell med budsjettpriser har åpnet i London.

Du får dobbeltrom for to for 723 norske kroner. Foto: The Hoxton Urban Lodge
Du får dobbeltrom for to for 723 norske kroner. Foto: The Hoxton Urban Lodge Vis mer

Luksus til budsjettpris

  1. BILDER: Luksus til lavpris


The Hoxton Urban Lodge heter hotellet, som åpnet 1. september i Londons Hoxton. Det ligger i Great Eastern Street i London, ikke langt fra Old Street undergrunnstasjon som formidler lett adkomst til London sentrum.

Mannen bak hotellet er Sinclair Beecham, kjent som bakmann for smørbrødkjeden Pret a Manger i England, som spurte seg hvorfor et anstendig hotellrom i London absolutt må koste en formue. En overnatting på Hoxton Urban Lodge koster 59 pund (723 norske kroner) per rom per natt fredag, lørdag og søndag, og 119 pund (1.459 norske kroner) per rom per natt mandag til torsdag. Dette nye hotelltilbudet kommer også i kjølvannet av Yo!-konsernets planer om å åpne hoteller med budsjettpriser, skreddersydd for forretningsreisende, ved flyplassene Gatwick og London. Du kan lese mer om Yotel-konseptet i denne artikkelen.

The Hoxton Urban Lodge har 205 rom, og alle er utstyrt med luftkondisjonering, bad, flatskjerm-tv mm. Du får også en lett frokost levert på døra, samt en liters gratis mineralvann og te eller kaffe. I stedet for minibar med dyre varer, er alle rommene utstyrt med en tomt kjøleskap som kan fylles med det du måtte handle inn selv. Det er en butikk med normale priser i resepsjonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

>> Klikk her for bilder av hotellet

Fakta:
The Hoxton Urban Lodge
81 Great Eastern Street
London
På nett: Hoxton

Relaterte artikler:

HUMOR: Spik spenna hotellbeskrivelser
Hotellsvindel - ikke la deg lure
Glemske hotellgjester
Verdens dyreste hotellrom
Bo med verdens beste utsikt: Verdens ti høyeste hoteller