Nye Galaxy Tab 10.1 kommer ikke til Norge før i august, men vil du prøve den kan du fly med American Airlines. Foto: Fotofikling
Nye Galaxy Tab 10.1 kommer ikke til Norge før i august, men vil du prøve den kan du fly med American Airlines. Foto: Fotofikling Vis mer

Luksus på første klasse

American Airlines vet å smiske med kundene på første klasse, men ikke fortvil om du reiser på billigbillett.

Ifølge Mashable.com har American Airlines passasjerer på første klasse mye å glede seg til.

Flyselskapet har nemlig kjøpt inn hel 6.000 eksemplarer av Samsungs splitter nye Galaxy Tab, som dermed kan brukes av passasjerene med de dyreste flybillettene.

Hvorvidt nettbrettene er fyllt opp med spill og filmer er ikke kjent, men det gir i hvert fall passasjerene mulighet til å leke seg med Facebook og Twitter under reisen, i tillegg til å surfe via flyets wlan.

Les mer: Også Jens Stoltenberg oppdaterer Facebook statusen i lufta, og
Alt du trenger å vite om nye Galaxy Tab

På hvilke flyruter?

Det er hovedsaklig på flyavgangene i statene (New York - Los Angeles, New York - San Francisco, Miami - Los Angeles, og Boston - Los Angeles) at Galaxy Taben blir tilgjengelig, men den skal også bli tilgjengelig på internasjonale avganger til og fra Europa.

Men er det verdt det?

Siden tilbudet kun blir tilgjengelig for de som reiser på første klasse, blir det altså smalhans for passasjerene med budsjettbillett.

I praksis er det likevel ingen grunn til å fortvile:

Reiser du på en billigbillett vil du i stedet kunne kjøpe deg en ny Galaxy Tab til odel og eie, ene og alene for pengene du sparer på å ikke reise på første klasse. Dyreste versjon med både 3G og Wifi ventes å koste rundt 5.000 kroner, mens en oppgradering til første klasse normalt er langt dyrere enn dette.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I motsetning til fiffen på første klasse kan du da også ta med deg Galaxy Taben når du har kommet fram, de må nemlig levere sin tilbake når de forlater flyet ...