Lufthansa

Lufthansa


Her finner du det meste av informasjon du måtte ønske, og i tillegg tjenester som bagasjesporing og innsjekking via sms, wap eller internett. Slik blir det ekstra enkelt å reise.

Men Lufthansa mangler litt når det gjelder brukervennlighet i bestillingstjenesten sin. Du kan gå inn via spesielle tilbud og sjekke de beste billettilbudene der. Derfra skal det gå an å klikke seg inn i bestillingstjenesten fra den interessante prisen, men dette fungerer ikke alltid; vi får en god del tilbakemeldinger av typen "ikke tilgjengelig på denne dato", men da må det vel gå an å vise tilbud på nærliggende datoer?

Bestillingstjenesten kunne i tillegg vært mer oversiktlig og mer vennlig overfor de prisbevisste; du må velge avgang før du ser prisen, og dette liker ikke lavprisprisjegerne! Vel er avgangene merket med klasse, men hvem vet hva det betyr, sånn prismessig?

Korte fakta:

Lufthansa

Språk: Engelsk tekst, men priser i norske kroner.
Billettbestilling fra startsiden: Ja
Trinn i billettbestillingen: 5
Brukerstøtte: Ja, både på telefon og e-post.
Billettbestilling uten registrering: Ja
Nettadresse (ekstern lenk): lufthansa.com

Terningkast: 3

    Her er det meste du trenger av fasiliteter på et flynettsted; det er bestilling, oversiktlige sider med det meste du måtte ønske av informasjon og tjenester som bagasjesporing, nettinnsjekk med mer. Men ingen lettvint lavpriskalender, og stort minus at prisen ikke er angitt når du må velge flyvning.

>> Klikk her for å gå til neste vurdering
>> Klikk her for å gå tilbake til hovedartikkelen