Lonely Planet Spain

Beste backpackerguide i DinSides test.

Lonely Planet - beste backpackerguide i DinSide Reises test. Sammenlignet med den beste guiden beregnet på det mer voksne, markedetkom Lonely Planet godt ut på pris. I bokhandelen koster den 249 kroner. Gyldendal reiseguide til Barcelona og Catalonia koster hele 299 kroner.
Lonely Planet - beste backpackerguide i DinSide Reises test. Sammenlignet med den beste guiden beregnet på det mer voksne, markedetkom Lonely Planet godt ut på pris. I bokhandelen koster den 249 kroner. Gyldendal reiseguide til Barcelona og Catalonia koster hele 299 kroner. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lonely Planet Spain åpner med en oversiktlig innholdsfortegnelse og hele 63 tettpakkede sider med historie, geografi, språk, kultur og arkitektur – imponerende.

"...liten, og heller stygg sovesal," skriver Lonely Planet om et ungdomsherberge i Barcelona. At herberget er rent, er en hedersbetegnelse i Lonely Planet. Lonely Planet har lagt seg i selene når det gjelder å komme med praktiske hint og råd om å reise i Spania: Her finnes fornuftige forslag til kvinner som reiser alene, barnefamilier og homofile. Likeså lister guiden opp restauranter hvor du får måltider under 1.500 pesetas, (ca. 75 kr) rimelig ungdomsherberger, pensjonater (hostales) og campingplasser. Du tipses også om hvordan jobbe og bo i Spania – som Lonely Planet ser på som en faktor i det å reise billig.

Boken har også gode kart hvor omtalte fasiliteter er oppført; Enkelt og ikke minst brukervennlig. Gode bilder med atmosfære lyser opp i den telefonkatalogtykke boken. Lonely Planet får også pluss for godt og lesbart trykk.

Lonely Planet Spain

Bakgrunnstoff på historie, folk og kultur: Fyldig, interessant og velskrevet.
Praktisk informasjon: Gode råd, telefonnumre og kart.
Brukervennlighet: Lett å finne frem i, morsom å lese.
Budsjett-tips: Oppføring av lavbudsjettrestauranter og herberger, tips om hvordan bo og leve i Spania.
Konklusjon: Beste backpackerguide.

Utgivelsesår: 2001
Bilder: Ni bolker med stemningsfulle bilder.
Vekt: 974 sider, 693 gram
Pris: kr 249

Artikkelen fortsetter under annonsen