Londons nest største flyplass stengt

Snøfall lammer Gatwick.

Det laver ned borte i London. Det har skapt så store problemer for Gatwick flyplass at ledelsen der har besluttet å stenge hele stedet.

- Vi har fått inn ekstra folk for å måke rullebanen, men like fort som de fjerner snøen, kommer det et nytt lag, sa en talsperson til Timesonline.

Det har falt 15 cm snø allerede, og metrologene varsler mer i løpet av dagen. Dermed forblir Gatwick stengt til torsdag morgen klokken 06.00, skriver ledelsen på flyplassens nettsider.

Alle fly til Gatwick fra Norge innstilt

Norwegian flyr fra Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim til Gatwick. Disse flyene er alle innstilt. Det samme er Ryanairs flyvninger fra Rygge til Gatwick.

Dersom du skal fly til Gatwick i dag eller i løpet av de nærmeste dagene, bør du kontakte flyselskapet ditt og høre hvordan du skal forholde deg.

Det er ikke hverdagskost at London opplever slik kulde og snøvær som nå. Likevel irriterer britene seg over at ikke gatwick har beredskap til å takle slikt vær, når flyplassene i Skottland, som har samme snøvær, klarer å holde åpne.