Londonhotell tar 10 øre natta

Budsjetthotell med åpningstilbud.

<b>BILLIGHOTELL:</b> Bo på nye Tune Hotels i London for 10 øre natta. Foto: Tune Hotels
BILLIGHOTELL: Bo på nye Tune Hotels i London for 10 øre natta. Foto: Tune Hotels Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Budsjetthotellkjeden Tune Hotels skal åpne i London - og åpningen markeres med svinebillige hotellrom. Er du blant de heldige som greier å slå kloa i et av de superbillige hotellrommene når bookingen åpner, kan du glede deg over hotellovernatting i Westminster midt i London for 1 penny - eller 10 øre i norsk valuta.

Salgsstart er 28. juni klokken 18 britisk tid, som er klokken 19 norsk tid, og billettene skal være mulig å få kjøpt via hotellets nettsider.

Asias svar på Ryanair

Det er Tony Fernandes, grunderen av Air Asia - Asias svar på Ryanair, som står bak lavbudsjettkjeden Tune Hotels. Han har allerede etablert mange hoteller i budsjetthotellkjeden i Malaysia og Indonesia.

Hotellkjeden lover femstjerners overnatting til enstjerners pris - og de skal etter planen åpne 15 nye hoteller bare i London, i løpet av de sju neste årene.

Hotellet ligger på Westminster Bridge Road. Foto: Tune Hotels
Hotellet ligger på Westminster Bridge Road. Foto: Tune Hotels Vis mer


Følg med i sommer

Det nye London-hotellet skal åpne i august, ifølge den britiske avisen The Independent. De skal selge 1.000 overnattinger til kampanjepris, som vil bli lagt ut for salg på spesielle kampanjedager i løpet av juni og juli. Det betyr at det kommer flere muligheter i løpet av sommeren, om du ikke skulle være så heldig å få overnatting til kampanjepris i første omgang.

Du blir neppe fattig av de ordinære prisene på Tune Hotels heller. Gjennomsnittspris i London vil ifølge The Independent ligge på 35 pund (338 norske kroner), med kampanjetilbud til 9 pund (87 kroner).

Hotellet er beliggende på Westminster Bridge Road, 10 meter fra Lambeth North tube station. Sjekk hotellets nettside her for informasjon om hotellet.

BILLIGHOTELL: Bo på nye Tune Hotels i London for 10 øre natta. Foto: Tune Hotels
Foto: Tune Hotels
Foto: Tune Hotels
Hotellet ligger på Westminster Bridge Road. Foto: Tune Hotels


Konkurrenter

Hotellet skal konkurrere med EasyHotels - billigflykjeden EasyJets billighotellkjede. Der kan du bo for under 25 pund natta (242 kroner). The Hoxton Urban Lodge er et annet alternativ, som også har superpriskampanjer med jevnlige mellomrom. Kampanjene annonseres på forhånd, og konkurransen er hard om å få rommene til kampanjepris - 1.000 rom til 1 (10 kroner) eller 29 pund (280 kroner) natta.

Les DinSides hotellanmeldelse av The Hoxton Urban Lodge.