Londonhotell for £10

Stelios Haji-Ioannou, mannen bak lavprisselskapet easyJet, har åpnet sitt første hotell i London. Lavprishotellet easyHotel tilbyr overnatting for en slikk og ingenting.

Publisert
Sist oppdatert
Rommene på easyHotel er knøttsmå, men veldig rimelige.
Rommene på easyHotel er knøttsmå, men veldig rimelige. Vis mer

Bo smått og billig?

Kunne du tenke deg å bo på 5 kvadratmeter for £10? (Avsluttet)
Ja, bare jeg sparer penger så er det det samme.(61%) 947
Kanskje.(23%) 354
Nei, aldri. Er man på ferie, så fortjener man bedre.(17%) 264
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


For ti pund, eller cirka 114 kroner, får du et dobbeltrom i det nye easyHotel, som ligger i South Kensington i London sentrum. Rommet er bittelite, men med en dobbeltseng, et knøttlite bad, og flatskjerm-tv hvis du betaler fem pund ekstra, har du akkurat det du trenger.

Ti pund for et hotellrom er grisebillig. Og er du heldig, kan du altså få hotellrom på easyHotel for denne prisen. Men hvis det er mange bestillinger, kan prisen for et dobbeltrom komme opp i 40 pund (cirka 450 kroner).

Uten vindu

Hotellet har til sammen 34 små rom. To er tilrettelagt for funksjonshemmede. De minste rommene er ikke større en 5,5 kvadratmeter, de største er 7,4. Dette er altså ikke hotellet for folk med klaustrofobi. Minst én av veggene i de bittesmå rommene er malt oransje, som er easyGroups egen farge. Bare tre av de 34 rommene har vindu, men eier og easy-gründer Stelios Haji-Ioannou forsikrer at klimaanlegget virker.

Ellers er det ikke stort mer å si om dette hotellet. Hårvask tar du med selv. Frokost må du kjøpe på nærmeste kafé. Sengetøy og håndkle er imidlertid inkludert i prisen. Og det kommer ingen for å skifte på sengen eller vaske badet uten at du betaler ekstra for det. (Rommene vaskes selvfølgelig mellom gjestene.)

Også i Sveits

easyHotel har samme type hotell i Basel i Sveits. Dette hotellet har 24 rom, 21 med vindu. De største rommene er 12 kvadratmeter, og på dette hotellet er flatskjerm-tv med i prisen. I Basel koster hotellrommene fra 30 sveitsiske franc, omtrent 150 norske kroner.

Ekstern lenke:
easyHotel

Mer om billig overnatting:
Rimelig rom
Bo gratis i ferien
Bo billig med stil
Ny og billig overnatting i København

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer