London til spottpris

Mens turoperatørene her hjemme holder høye priser, er det fortsatt svinebillig å fly fra Sverige.

495 svenska kronor koster det å komme seg til metropolen London - dersom du er villig til å ta turen via Stockholm. Knallprisene fra den svenske hovedstaden har fått fast omtale de siste tre månedene. Skal vi tro de svenske turoperatørene er prisfesten i ferd med å ebbe ut.

- Dette er priser som er helt spesielle. Vi regner med at markedet vil stabilisere seg i løpet av noen uker, forteller markedssjefen i den svenske turoperatøren Spies.

Våren er rett rundt hjørnet. Ta livet med ro i Londons Hyde Park.
Våren er rett rundt hjørnet. Ta livet med ro i Londons Hyde Park. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I snitt har de svenske turoperatørene en utgift på rundt 1.800 kroner for hvert flysete mellom Stockholm og London. Når prisene presses ned til godt under en tredjedel, sier det seg selv at tilbudet er overdimensjonert og konkurransen knallhard. Også reiser til populære sydeuropeiske byer som Roma og Barcelona ender på billigsalg. For 1.195 SEK får du fly tur-retur. Sjekk de beste ferietilbudene fra søta bror her

Tunisia, Mallorca og Malaga

Spania og Tunisia: Kort summert er dette de billigste Syden-mulighetene du har i tiden fremover. Billigst er turoperatøren Detur, som har spesialisert seg på Tyrkia, Tunisia og Malta. En uke i nordafrikanske Tunisia får du for kr 2.499. En ukes opphold på hotell er inkludert. Detur flyr til badebyene Sousse og Monastir.

Ellers begynner det så smått å dukke opp reiser til Hellas. Sesongen starter i april og vårreiser til Poros, Naxos, Athen og Kreta selges nå med rabatt. Sjekk de billigste sydenreisene her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

restplassmarkedet svinger, prisene kan endre seg på timen. Ønsker du å følge med selv kan du gjøre det i vår kontinuerlig oppdaterte oversikt.

Thailand og Brasil

Kunne du tenkt deg noe mer spennende? Vintersesongen står nå på hell, og charteroperatørene forsøker å selge ut siste rest av reiser til destinasjoner som Brasil, Den dominikanske republikk, Mexico og Thailand. Kunne det fristet med en to-ukers tur til eksotiske strøk, bør du ta en titt på disse reisene. Se flere reisetips for vinterferien i denne artikkelen.

Reis to betal for én

Ei heller flyselskapene lar en kjøpefest som Valentinsdagen gå ubemerket hen. Air France klasker til og lar to reise for prisen av én. Du kan velge mellom 35 destinasjoner, deriblant populære reisemål som Mexico City, Barcelona, Paris og Rio de Janeiro. Betingelsene er at du bestiller reisen innen 17. februar, og at du reiser mellom 19. februar og 8. april. Det kreves også at du er borte natten til søndag. En fin idé synes vi, men prisene virker merkelig stive. 4.310 kroner til Paris er drøye tusenlappen over det vi fikk opplyst av selskapet, når vi spurte etter prisen til storbyen for én person for en uke siden. 11.000 kroner til Mexico og Rio er også noen hakk over det du vanligvis må betale.