London: Nytt billighotell

Nyåpnede Base2Stay kaller seg en blanding av boutique- og budsjetthotell. Her koster et dobbeltrom for 99 pund natten.

 Foto: Base2Stay
Foto: Base2Stay Vis mer

London: Nytt billighotell

  1. BILDER av Base2Stay


Flunkende nytt, moderne, og rett ved Earl's Court. Base2Stay satser på budsjetturistene som er opptatt av design og bra standard.

Trange hotellrom, trekkfulle vinduer og en varmtvannstank som holdt en halv dusj var det som ventet mange budsjetturister i London tidligere. Men nå foregår det en aldri så liten revolusjon i Londons hotellverden. Stadig flere hoteller satser på bra standard og lave priser. Da stiller de sterkere i konkurransen mot de ørtenogfjørti andre hotellene i London. De stjeler fra slitne hotell i samme prisklasse, og lurer til seg gjestene fra litt dyrere hotell, også. Bra standard og billig hotell er en uslåelig kombinasjon.

Begge foto: Base2Stay
Begge foto: Base2Stay Vis mer


Base2Stay er et av de nyeste hotellene i denne kategorien. Hotellet består av 67 leilighetsrom, som hotellet kaller dem. Alle rommene har eget bad, minikjøkken med mikrobølgeovn og kjøleskap, flatskjerm og satelittv og internettilgang (bredbånd).

Et standard dobbeltrom koster 99 pund, rundt 1.225 kroner. Ikke verst for et såpass bra hotellrom sentralt i London. Frokosten kjøper du selv, eller du kan bestille hotellets "base breakfast box", som koster fem pund (cirka 62 kroner)


Fakta:
Hvor: 25 Courtfield Gardens, ved Earl's Court
Pris: 80 pund for enkeltrom, 99 pund for dobbeltrom
På nett: Base2Stay

>>Se bildene av Base2Stay