London for kr 995

Høstferien har holdt prisene på normalnivå, nå er trenden i ferd med å snu.

Ta det med ro i Hyde Park. En weekend i London får du for kr 995.
Ta det med ro i Hyde Park. En weekend i London får du for kr 995. Vis mer

Det har vært langt mellom de gode tilbudene på reisefronten i det siste. Høstferien er høysesong og restplassmarkedet har vært et kjedelig skue. Nå kan det virke som de glade dager er tilbake. Ving har akkurat satt ned prisen på søndagens avgang til London. Fem dager i storbyen for 995 kroner - det er en god pris.

Storbyhelg

For nå er det først og fremst storbyferie som gjelder. Charterselskapene sliter med å selge ut plassene til byer som London, Roma, Paris og Praha, og med katalogpriser fra kr 3.500 må det kunne sies at miniuker fra kr 1.695 fortjener å bli kalt reisekupp. Vil du vite mer om hva de forskjellige operatørene vil ha for å sende deg til storbyene i høst, kan du sjekke det her.

Er ikke kravene til standard for strenge går det som regel greit å skaffe hotell selv, om turen kun går med fly.

Finner du ikke noe som passer deg fra de hjemlige flyplassene, kan det være et godt tips å sjekke hvordan markedet er utenfor landegrensene. Med utreise fra Stockholm finner vi flere gode tilbud til byer rundt i Europa samt til sydligere strøk. Fem dager i London for SEK 800, eller hva med en uke i Nice for SEK 995? De beste tilbudene fra byer som Gøteborg, Stockholm og København finner du her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Syden

Høstferien er, som nevnt, over. Det lar seg også spore i prisene på sydenreiser. Billigst er Star Tour som nå tilbyr 14 dagers turer i desember til Gran Canaria for kr 1.349 (kun fly). Blir det for lenge å vente kan Ving tilby en uke med hotell på Fuerteventura for kr 2.595. Turen går fra Sandefjord. De beste prisene til sol og sommer i Syden finner du på denne lenken.

Eksotisk

”Nordmenn liker å reise langt for å oppleve det eksotiske” – det får vi i hvert fall høre til stadighet av charterselskaper og diverse trendforskere. Nå får du en to ukers tur til Phuket med hotell for kr 3.995. Da vekkes kanskje viljen til langflygninger? Ellers begynner det å bli rimelig til Mexico, mens destinasjoner som Brasil og den Dominikanske Republikk holder et stødig høyt prisnivå. Sjekk utvalget av eksotiske reiser her.

For deg som ikke er så glad i lange flyturer og fremmede strøk kan vi nevne at DFDS Seaways nå kjører med reduserte priser på sine cruiseturer til København. Tur/retur med et åtte timers opphold i den danske hovedstad får du for kr 432. Tilbudet varer ut måneden.

Følg med selv!

Ønsker du å holde deg oppdatert på de billigste reisene bør du sjekke vår restplassoversikt. Her får du til en hver tid vite hva som er billigst, være det seg til Syden eller London. Er du i tvil på hvor ferieturen burde gå kan du ta en titt på lesernes egne vurderinger og reisebrev i Din Reiseguide.