London for 400 kroner!

Vi har funnet knallpriser og hete tilbud, selv nå, helt inn i julen.

Strøget: Godt å være norsk på juleshopping i København? Foto: Petter
Strøget: Godt å være norsk på juleshopping i København? Foto: Petter Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Å, den som var svensk og bosatt i Stockholm nå! Konkurransen blant de svenske turoperatørene er intens, og ikke en uke går uten at vi finner fantastiske priser på charterreiser fra Sverige. Men også hjemme fra berget finner vi gode reisetilbud, blant annet ved hjelp av DinSides restplassoversikt.

Juleshopping i utlandet

Lei av butikkene i gamlelandet? Det er lett å la seg friste av bugnende julebutikker i våre naboland. Horder av nordmenn flokker både til London og København med fulle kredittkort og tomme handleposer før jul. Vi har funnet de superbillige prisene til gode handlebyer. Hva med 400 for en flyreise til London, eller 350 for en svipptur til København. Sjekk tilbudene her. Vil du vite mer om den danske hovedstaden kan du lese vår weekendguide.

Jul i varmen

Bort fra regn, snø, mørke og hjemlig julestress? Tross det du kanskje tror – det er fortsatt mulig å finne flyseter til varmere strøk. Ønsker du å feire julen på andre breddegrader, eller bare slippe unna hele julefeiringen? Du kan for eksempel reise til Madeira – kjent for sin gode mat og behagelige klima. Kr 1.195 er laveste pris fra Oslo, men da kommer du hjem på julaften. Vil du være borte selve julekvelden, finnes gode tilbud til Kanariøyene (les mer om Kanariøyene her) både fra Oslo, Bergen, Kristiansand og Göteborg for å nevne noen. Her er de beste tilbudene vi har funnet nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skiferie i alpene

Frister en thailandsk strand?
Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee
Frister en thailandsk strand?
Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee Vis mer

Frister bratte bakker, hvit snø og heftig afterski? Det finner du nok enkelte steder i Norge, men også i Alpene. Vil du ta med skiene til kontinentet, er det hyggelige priser nå rundt årsskiftet. Hva med en uke i Badgastein i januar? Kun 2.695 kroner! Sjekk prisene her.

Eksotiske opplevelser

Både Mexico og Thailand lokker i romjulen. Gode priser fra Apollo og Saga gjør disse hete reisemålene fristende for deg som har tid og mulighet. For eksempel kan du nyte 21 dager i Phuket for kun 4598. Riktignok er det uten hotell, men i Thailand er det greit å finne bra og billige bosteder på egenhånd. Sjekk de eksotiske godbitene her. Er du usikker på om om du bør velge Thailand eller Mexico som reisemål? Finn tips i vår duell mellom Phuket og Cancun.

Du kan følge med på DinSide

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev. Du kan også sjekke om flyet ditt er i rute.