London for 350 kroner

Svenskene begynner å bli virkelig våryre. Fra Stockholm kan du fly tur/retur London for 350 norske kroner, og dersom du er ute etter sol og varme kan svenskene friste med en uke i Tunisia for 860 norske kroner.

Tower of London
Tower of London Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Monastir er et populært reisemål i Tunisia.
Monastir er et populært reisemål i Tunisia. Vis mer

Flyreiser er svært billig fra Sverige nå. Du kommer deg for eksempel til Nice for 495 svenske kroner – som tilsvarer rundt 430 norske kroner. Du kommer deg også til Valencia i Spania for 700 kroner, og til Roma, Barcelona og Aten for 870 kroner. – Dersom du våger deg over grensen for å lette, altså. De svenske kuppene kan du studere nærmere her.

Billige sydenturer fra Sverige

Men også for turer inkludert hotell er svenskene prisledere på restplassmarkedet. Mens billigste restplass fra Norge er en femdagerstur fra Bergen til Gran Canaria for 1.595 kroner, kan du få en uke på steder som Kreta, Poros, Kypros, Agistri og Mallorca for godt under den prisen dersom du reiser fra Sverige. Hva du får for pengene i Sverige kan du se i artikkelen svenske kupp.

Norge rundt for 500,-

Men også i Norge kan du reise mye hvis du bare våger. Her er det ikke snakk om å våge seg over grensene, men å våge å sloss for en T-skjorte som det står ”Jeg kan fly” på, til 500 kroner. Førstkommende lørdag legges 250 skjorter ut for salg i 11 byer rundt i Norge, og da er det først til mølla som gjelder. Med en slik T-skjorte på kroppen kan du reise så mye du vil med Braathens i fastlandsnorge fra 28. juni til 15. august. Billigere får du det ikke, men med et salgstall på kun 250 skjorter må du nok regne med å ofre litt tid om ikke annet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kun fly

Innledningsvis nevnte vi de fantastisk billige flyreisene fra Sverige. Fra Norge kan du reise til Roma for 1.595 kroner, og til Aten for tre kroner mer. Ellers får du flybilletter til Nice, Roma, Korfu, Skiathos, Thessaloniki, Hurghada og Alicante for rett under 2.000 kroner. Restplassene for reiser som kun inkluderer fly finner du her.

Langhelg?

Men dersom det er et opphold under solen som fremkaller reisesuget, finnes det gode muligheter til en uke for under 2.000 kroner. Billigst akkurat nå er en femdagerstur til Gran Canaria med avreise 27. april. Perfekt for deg som har tatt langhelg i forbindelse med 1. mai, med andre ord. Denne turen går fra Bergen, og koster 1.595 kroner. Men veldig billig er ikke dette.

Dersom du kan reise mot slutten av april og første del av mai kan du få deg en ukes solferie med hotell for under 2.000 kroner både til Aten, Mallorca, Madeira, Kypros og Gran Canaria. Dette finner du mer om her.

Nord for Trondheim

Bor du i Trondheim eller nordover får du ikke de billigste restplassbillettene. Bredden i reisemål er også begrenset, i restplasslistene fra Tromsø og Bodø finner vi bare Mallorca og Tenerife.

Billigste fra Trondheim er ukesturer til Kypros eller Mallorca for 2.595 kroner. Fra Bodø flyr du til Mallorca for 3.595 kroner, mens du fra Tromsø faktisk får en ukestur til Mallorca for 3.395 – selv om det ligger lenger nord. For å se restplasstilbudene fra Trondheim, Bodø og Tromsø – klikk her.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.