Løgner!

Alle løgnaktige døgenikter og slubberter kan glede seg; endelig får de sjansen til å prøve løgnene på noen som vet å verdsette dem, i konkurransen om å bli verdens største løgnhals.

Publisert
Sist oppdatert
Løgnerkonkurransen arrangeres på dette gjestgiveriet, The Bridge Inn.<br />
<I>Foto: santonbridgeinn.com</I>
Løgnerkonkurransen arrangeres på dette gjestgiveriet, The Bridge Inn.
Foto: santonbridgeinn.com Vis mer


Konkurransen er en årlig foreteelse i en liten landsby i England. Og om ikke løgnene dine blir satt pris på til vanlig, så blir de mottatt med glede på The Bridge Inn, 14. november.

Gamle Will kunne lyve!

Konkurransen har sitt utspring i gjestgiveriets noe spesielle eier på slutten av 1800-tallet, Will Ritson. Dette var en mann av mange løgner, som nøt å pumpe sine gjester fulle – ikke bare av alkohol – men av fantastiske og løgnaktige historier. Han påstod selvsagt selv at alle historiene var sanne, men at turnipsen i Wasdale skulle ha vært så stor at sauene kunne bruke dem som skjul, når innbyggerne hadde gravd maten ut av dem, er vel noe tvilsomt …

Tidligere år er det fortalt historier om at Lake District egentlig er formet av store muldvarper og åler – og ikke av isbreer og vulkansk aktivitet, og det har vært historier om enbeinte fjellredningsmenn og radioaktive rotter.

Har du en historie som du synes kan måle seg med de beste løgnene i verden, så ta turen til England:

Tid: 14. november
Sted: The Bridge Inn, Santon Bridge, Wasdale, Cumbria, England. Tel: +44 (0)19467 26221.

 • Her er Santon Bridge.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer