Lilleput Reiser

www.lilleput.no

Lilleput Reiser
Lilleput Reiser
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Prisinformasjon:
Du får prisinformasjon gjennom en priseliste, som nås via en lenk i venstremargen. Ett dokument med alle prisene.

Informasjon om reisemålet:
Lett å finne informasjon om reisemålet, men det er få bilder både fra reisemål og fra bostedene. Bostedene til ett og samme reisemål er plassert i samme dokument – og på slutten av dokumentet finner du informasjon om utflukter. Denne informasjonen er imidlertid vanskelig å finne dersom du er ute etter akkurat dette – for det er ingen lenker eller noen som helst informasjon om at dette finnes – og at det finnes der det gjør.

Linker til utenlandske sider med mer informasjon om reisemålet.

Brukervennlighet:
Lett å finne telefonnummer til Lilleput Reiser. Greit å finne frem til informasjon om bosted og reisemål. Noe informasjon ligger godt skjult – som informasjonen om utfluktene som ligger på slutten av dokumentet man tror kun inneholder informasjon om bosted. Dokumentene er veldig lange – og krever mye blaing nedover skjermen.

Internettbestilling:
Du kan ikke bestille via Internett.

Restplasser:
Lilleput Reiser har ingen restplassliste.

Totalvurdering:
Informasjonen er lett å finne, men tung å navigere i på grunn av lange dokumenter. Ingen internettbestilling, ingen restplasslister, skjult informasjon (utflukter), få bilder av reisemålet og kun ett lite bilde av hvert hotell.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Terningkast: 1

Kommentarer
Lilleput er et lite selskap som ikke gir seg ut for å være mer enn de er. De har ett kontor, med 3-4 ansatte, og sender 10.000 nordmenn på ferie hvert år. Daglig leder i Lilleput Reiser, Frode Schiøtz, sier at de setser på at nettsidene deres skal være enkle og lett å finne fram i. På spørsmål hvorfor de ikke tilbyr bestilling av reiser via Internett sier han:
- Vi foretrekker å få kundene i tale, slik at vi kan gi riktige opplysninger. Våre kunder ønsker en mer individuell ferie enn de som reiser med de store charterselskapene. Det er dessuten for kostbart å bruke 100.000 kroner på Internettløsninger, sier han.