BONUSNATT: For første gang i Norge lanserer Hotels.com et nytt lojalitetsprogram, som heter ”Welcome Rewards”. Dette innebærer at man kan bo 10 netter via Hotels.com og få en bonusnatt.  Foto: Per Ervland
BONUSNATT: For første gang i Norge lanserer Hotels.com et nytt lojalitetsprogram, som heter ”Welcome Rewards”. Dette innebærer at man kan bo 10 netter via Hotels.com og få en bonusnatt. Foto: Per ErvlandVis mer

Ligg deg til en ekstra overnatting

Er du lojal mot Hotels.com, får du belønning.

Nå lanserer Hotels.com sitt nye lojalitetsprogram «Welcome Rewards» i 29 land, inkludert Norge.

Programmet gjør at gjester som booker 10 netter via Hotels.com, får en bonusovernatting. «Welcome Rewards» tillater at gjesten kan bo på 65.000 hoteller over hele verden, uavhengig av kjede. Eneste kriteriet er at gjesten må ha booket overnattingen via Hotels.com.

– «Welcome Rewards» ble offisielt sluppet i dag, men har vært ute på prøve et par uker på hotels.com, opplyser Knut Narvestad, PR-rådgiver ved Involve!PR og talsperson for Hotel.com, til DinSide.

Ulempen er at poengene ikke har tilbakevirkende kraft. De gjelder kun fra oppstarten av «Welcome Rewards»-programmet, som altså er fra tirsdag 4. oktober.

– På en annen side, så gjelder poengene «for alltid». Det eneste kravet, er at man må booke et hotellrom minst en gang i løpet av året, sier Narvestad.

Les også: Tostjerners hotell til 393.064 kroner?

Ikke helt gratis

Systemet skal være enkelt, og helt uten poengberegninger eller kuponger.

Det er likevel verdt å få med seg at verdien på hotellrommet for den ekstra natten, er gjennomsnittsprisen av de 10 foregående nettene. Du må også betale eventuelle skatter og avgifter som hotellet måtte ha.

Nigel Pocklington, visepresident i Hotels.com, påpeker i pressemeldingen at «Welcome Rewards» ikke gjelder for spesifikk kjede eller land.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Om du velger å bo en helg i Berlin, for så ta en julehelg i Wien og reiser deretter på forretningsreise til Las Vegas, vil alle disse nettene telle i vårt lojalitetsprogram. Vi har hatt god erfaring fra dette programmet i både USA og Storbritannia, og «Welcome Rewards» bidrar til at vi gir noe tilbake våre gjester. Dette har også blitt etterspurt i Norge, og vi er svært glade for at vi nå også kan tilby dette til våre norske brukere også, forteller Pocklington.

Les også: Her foretrekker nordmenn å være nakne