Let`s Go

Let`s go Spain & Portugal Including Morocco 2001 - dustete reisetips og sparetriks.

Kanskje de fjollete tipsene i denne guiden, er myntet på et annet publikum?
Kanskje de fjollete tipsene i denne guiden, er myntet på et annet publikum? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Denne serien har ikke egen bok om Barcelona. Vi ser derfor på Let`s go Spain & Portugal Including Morocco 2001. Førsteinntrykket får en umiddelbart til å tenke på amerikanske collegestudenter som skal gjøre den obligatorisk Europa-turen delvis ved hjelp av overføringer fra far, delvis ved hjelp av opptjent lønn som bibliotekvakt i vinterhalvåret. Her er det slentrende og personlige råd fra unge mennesker. Let`s Go-guidens reiseinstrukser for kvinner som reiser alene, for homofile og veggiser virker småhysteriske, men er kanskje myntet på et annet publikum enn det norske? Likeledes gir tipsene om hva du bør ha i toalettmappen ikke helt oppdaterte: Her står det nemlig at i disse landene er det vanskelig å finne barberblader, tamponger og kondomer.

Lets`Go-bøkene er skrevet av studenter, og det har pågått siden 1960 da et knippe Harvard-studenter publiserte sine beste budsjettreisetriks. No dollars a day, har i lange tider vært mantraet for Let`s Go-folkene. I guiden står triksene i stim: Her er overnattingstilbudene listet opp etter hvor mye en vil punge ut med, her er haikeanvisninger og tips til hvordan jobbe deg rundt. Avslappet Maria Luz-og-hennes-ektemann-steller-rommene-stil, gjør det til fornøyelig lektyre.

Let`s Go

Bakgrunnstoff på historie, folk og kultur: Ingen høydepunkter, bærer preg av fokuset er satt på budsjettet.
Praktisk informasjon: Telefonnumre, kart hvor omtalte herberger og attraksjoner, og anbefalte turer og løyper - ingen overraskelser å finne i utvalget. Miniparlør.
Brukervennlighet: Mangelen på bilder og fullpakkede sider, gjør den til et ork å bla i. Fine løsninger for å finne overnatting til lavbudsjettpriser.
Budsjett-tips: Svært bra, her finner du hostales og restauranter rangert etter pris.
Konklusjon: Best på budsjett-tips, dustete reiseråd.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Utgivelsesår: 2001
Bilder: Ingen, sort-hvitt kart.
Vekt: 757 sider, 564 gram
Pris: kr 209

Lonely Planet ble beste backpackerguide i DinSide Reises test - klikk her for å se hva vi mener om den.