Prøv du også! Klikk <a target="_blank" href="http://asp.dinside.no/asp/reise/mal_reise_liste.asp">her</a>.
Prøv du også! Klikk her.Vis mer

Lesernes verste reisemål!

I DinSide Reises Reiseguide kan du se hva som er verdens verste reisemål! Hvem bestemmer listen? Det gjør du! Her kan du selv legge inn karakterer og kommentarer hvis du mener du har funnet et fullstendig råttent reisemål.

I DinSide Reises reiseguide kan du være med å sette opp listene og skrive artikler om verdens verste reisemål. Du kan selvfølgelig også legge inn karakterer og leserbrev for det du mener er verdens beste reisemål!

En av våre lesere har svært negative erfaringer fra en amerikansk storby. Her kan du se hva Henning mener om den tilsynelatende mindre sympatiske metropolen Detroit:

Detroit

Detroit -- bilprodusentenes hjemstavn i USA er et - forferdelig - hull i bakken. Maken til ugjestmildt, kaldt og lite serviceminded reisemål skal du lete lenge etter. Maten er også stort sett elendig, betjeningen på selv de dyreste hotellene står langt tilbake å ønske i forhold til andre reisemål i USA. Du må ikke under noen omstendighet reise til Detroit i vintermånedene, det er kaldt, mørkt og lite snø. Flyplassen (Wayne International) er et mareritt. Ta med matpakke fra hotellet. Lykke til. Du kan sikkert trenge det. Sist gang jeg var der var vi på en italiensk restaurant, og havnet rett oppi en skuddveksling med maskinpistol (lokalt gjengoppgjør).

Enig??

Kjenner du igjen Detroit ut fra denne beskrivelsen? Gå inn i vår diskusjonsgruppe og diskuter listen fra plass én til ti! Er det egentlig så ille i Detroit? Er det andre steder som burde vært med i listen? Hvis det skal bli med andre steder i listen er det opp til deg! Det er lett å legge inn karakterer på reisemålene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I Reiseguiden kan du legge inn ris og ros om det reisemålet du har lyst til å fortelle litt om. Mener du at et reisemål har fått ufortjent mye ros eller urimelig med ris? Gå inn og gjør noe med det! Skriv en brennende artikkel eller gjør noe med karaktersnittet på yndlingsreisemålet ditt!

Frem med den ”røde pennen”

I Reiseguiden gir du karakterer fra én til seks der en er dårligst og seks er best. Du setter karakterer på følgende kriterier:

 • Attraksjoner
  Hvordan vurderer du attraksjonsverdien til stedet? Gi poeng fra én til seks!

 • Prisnivå
  Blir lommeboka raskt tynn? Gi poeng fra én til seks!

 • Service
  Hvordan er holdningen til de som jobber med service på stedet? Yter de bra service? Gi poeng fra én til seks!

 • Uteliv
  Er det et variert og bra uteliv på stedet? Gi poeng fra én til seks!

 • Bad
  Hvordan er bademulighetene? Gi poeng fra én til seks! Er det ingen strand her, ikke gi noen poeng.

 • Shopping
  Bra shoppingmuligheter? Gi poeng fra én til seks!

 • Fremkommelighet
  Er det bra kommunikasjonsmuligheter på reisemålet? Gi poeng fra én til seks!

 • Mat
  Spiser du godt, eller er maten fæl? Gi poeng fra én til seks.

 • Familievennlighet
  Noen steder er det fint for familier og barn, andre steder er dårlig egnet. Hva med dette reisemålet? Gi poeng fra én til seks.

Bli artikkelforfatter!

I tillegg til å være med på å lage en liste over de mest udugelige og bra reisemålene, kan du legge inn noen kommentarer om hvordan du opplevde reisemålet. Dette kan du gjøre på samme side som du legger inn karakterene. Kanskje er ikke Detroit verdens verste reisemål i morgen?