Lesernes strandopplevelser

Publisert
Sist oppdatert

Med bakgrunn i en artikkel vi publiserte med et knippe pinlige strandopplevelser, vioppfordret også leserne til å komme med sine historier, og responsen lot ikke vente på seg. Vi fikk inn mange innlegg, og her kan du lese et lite utvalg av de vi syntes var morsomst. Det resulterte i denne lørdags-takeoffen lørdag 14/7-07.


 • Av: Kjel T. Ringen
  Noen venner av oss hadde med seg sin da tre år gamle datter Helene på stranda. Alle koste seg og hadde det supert. Litt utpå dagen tok mammaen fram nistekurven for å spise. Hun spør om Helene også vil ha ei skive med ost.
  - Neitakk, mamma jeg HAR spist jeg! sa Helene.
  - Å, sa mammaen, hva har du spist da?
  - Gele! sa Helene.
  - Gele? sa mammaen.. Hvor har du spist gele? Vise mamma!
  og Helene fulgte mammaen ned til vannkanten, og pekte på en GLASSMANET!
  Etter dette er ikke gele noe som faller i smak hos oss.....

 • Av: Tom
  En bekjent av meg hadde på tidlig 80-tall fått ny tupè. I det han roter omkring i vannet og dykker og morer seg, faller denne av. I visshet om at den kritthvite skallen nå kom til syne i sollyset, blir han flau og ønsker og komme seg raskest mulig inn på stranden. For å skjule selve tupeen som ligger å flyter i vannet, tar han denne og putter i badebuksen. I det han strener innover mot land er det faktisk ikke mange som legger merke til hans hvite skalle. Derimot er det mange som legger merke til en anselig mengde hår som stikker ut og opp av hans bitte lille badebukse. Et fornøylig syn var det.

 • Av: Elisa
  Jeg og broren min var på stranden en gang for mange år siden. Det var midt på sommeren og det krydde av folk! vi hadde det litt gøy på flytebryggen, og dyttet hverandre ut i vannet. Så dyttet broren min meg sånn at jeg fikk litt vondt. Jeg ble ganske sur, svømte i land og satte meg ned. Broren min fulgte etter meg. Så pekte han på meg og lo litt. Så merket jeg at bikinitoppen hadde glidd opp. Kjempeflaut!


 • Av: Bjarne
  En gang jeg var på Lanzarote var jeg på stranden og solte meg. Ganske naturlig det, flere gjorde det samme... Blant annet satt et par noen meter unna og smurte hverandre godt inn med solkrem. Da de nesten var ferdige med det, fant jeg ut at jeg selv hadde fått mer enn nok farge, og bestemte meg for å pakke sammen og dra. Akkurat da jeg tok tak i badehandkleet jeg hadde ligget på, som lå i temmelig løs sand, kom det flere kraftige vindkast i retning meg - nyinnsmurt par.
  Kan si jeg gikk med svært raske og målrettede skritt vekk fra stranden, og så meg aldri tilbake...

 • Av: gutt_23
  Jeg var 13 år og på stranden med fire andre jevngamle gutter. Vi badet, spilte fotball og koste oss. Ved et uhell sparket jeg ballen altfor hardt, og den fløy lenge gjennom luften før den landet og spratt slik at den havnet midt mellom fire toppløse 18-19-åringer som solet seg.
  Den ene av dem fikk en liten støkk, og i stedet for å bare kaste tilbake ballen, lo hun og sa at jeg fikk komme å hente den selv... Noe som var lettere sagt enn gjort, siden ballen lå MIDT mellom jentene, slik at jeg måtte bokstavelig talt OVER minst én av dem for å få tak i den.
  De lo, og lå og latet som ingenting, mens jeg kravlet meg over solbrune, halvnakne jenter for å få tak i fotballen min, KNALL rød som en tomat i ansiktet.
  Resten av dagen turte jeg såvidt å sparke ballen.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer