Lekre designhoteller

Det finnes nok av kjedelige standardhoteller du knapt greier å skille fra hverandre. Her er noen nye hoteller utenom det vanlige.

Columbus Monaco.
Columbus Monaco. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Bladet Conde Nast Traveller har kåret de 25 kuleste hotellnyhetene i verden. Her er de europeiske hotellene på listen.

Som du vil se er ikke Norge representert på listen. Kjenner du til kule eller spesielle hoteller i Norden? Send oss ditt tips på denne e-post adressen.

Art’otel Budapest

Art’otel Budapest er siste tilskudd til art’otel-kjeden. Ideen bak kjeden med kunsthoteller, er at hvert hotell skal vise fram verkene til en av samtidens viktigste kunstnere. I det nye hotellet i Budapest kan du beundre kunst av samtidskunstneren Donald Sultan. Budapest-hotellet er det fjerde av dens like; fra før finnes det art’otels i Berlin, Potsdam og Dresden.

Adresse: Bem rekpart 16-19, Budapest 1011, Ungarn

Columbus Monaco

Hoteller er beliggende i bydelen Fontvieille i Monaco. Det er nylig renovert, og nyåpnet i april 2001. Dette er et mer moderne hotell, som står i kontrast til de pompøse pengemaskinene som huser de fleste av turistene i Monaco. Målgruppen er unge, hippe og vellykkede mennesker.

Adresse: 23 Avenue des Papalins, Fontvieille, Monaco

Hotel Meurice, Paris.
Hotel Meurice, Paris. Vis mer
The Hotel, Sveits.
The Hotel, Sveits. Vis mer

Hotel Meurice

Tradisjon og modernitet er viktig for Hotel Meurice. Hotellet åpnet igjen i fjor, etter to år med oppussing. Hotellets historie skriver seg tilbake til 1917, da det ble åpnet av Augustin Maurice med det henseende å huse britiske turister. I 1835 ble hotellet flyttet til sin nåværende adresse. Gjennom årene har hotellet gjennomgått tre restaureringer; i 1907, i 1947 – og nå sist i 2000.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Adresse: 228 rue de Rivoli, 75001 Paris

The Hotel

Hotellet er tegnet og innredet av den franske designeren Jean-Nouvel. Bygningen er opprinnelig fra 1907, men har gjennomgått en toårig restaurering før det åpnet dørene i april 2000. Her finnes 25 rom, som har noe så originalt som filmscener malt i taket. Alle rommene er unike.

Adresse: Sempacherstrasse 14, 6002 Luzern, Sveits

  • Her finner du fem spesielle hoteller i Storbritannia
  • Her finner du tre spesielle hoteller i Italia
  • Kilde: Conde Nast Traveller

    Ut på tur?

    I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

    Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.