Lei en uke i paradis

Kjendisene gjør det - så hvorfor kan ikke du? Her er eksempel på hva du får på øyenes leiemarked:

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Da filmstjerna Brad Pitt skulle ta med seg kona Jennifer Aniston på ferie, leide han øya Fregate i Seychellene. 1,5 millioner kroner måtte de betale for å få ha øya for seg selv i en uke. Du ikke betale så mye for en uke på en øy. Her er noen eksempler på hva du kan leie gjennom Vladi Private Islands.

Naturopplevelse ved Fiji

Utenfor Fiji. 1.700 kr. per person i døgnet. Foto: VLADI ISLANDS
Utenfor Fiji. 1.700 kr. per person i døgnet. Foto: VLADI ISLANDS Vis mer

For 1.700 kroner per person får du et døgn på øya Moody´s Namena Island, 2,4 mil fra Fiji. Her er det ingen unødvendig luksus, men du får alt du trenger. Hovedattraksjonen er eksotiske naturopplevelser.

Havet rundt øya byr på unike dykkeopplevelser, med lange korallrev og en fargerik fiskebestand. Er du heldig ser du også havskilpadder.

Australsk korallrev

Lizard Island. Foto: VLADI ISLANDS
Lizard Island. Foto: VLADI ISLANDS Vis mer

Lizard Island ligger 2,7 mil fra fastlandet i Australia. Øya kalles juvelen i korallrevet, og er en naturpark med mange muligheter. Her er det 24 private strender, spektakulært undervannsliv og uante turmuligheter.

60 personer kan bo på øya samtidig. Prisen er 3.300 kroner per person. Da bor du i en fin luksusbolig, og får alt du trenger av mat og drikke.

Robinson Crusoes øy

Isla Robinson Crusoe, Chile. Foto: VLADI ISLANDS
Isla Robinson Crusoe, Chile. Foto: VLADI ISLANDS Vis mer

Denne øya ligger utenfor Chile, og er et flott stykke urørt natur. Det var faktisk på denne øya at Robinson Crusoe strandet, og hvor han i mange år bodde i en hule, mens han ventet på å bli reddet. Øya var i mange år gjemmested for pirater og sjørøvere. Øya har nå 500 innbyggere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For 1.250 nKr i døgnet får du enkelt innkvartering, uten mye luksus. Om du vil, kan du kjøpe en overlevelsespakke, og "ta inn" i hulen hvor Crusoe bodde i noen døgn. Øya har høye fjell, og lekre strender.

Egen øy for 1.000 kr. døgnet

Sleepy Cove Island, Canada. Foto: VLADI ISLANDS
Sleepy Cove Island, Canada. Foto: VLADI ISLANDS Vis mer

På Sleepy Cove Island utenfor Nova Scotia i Canada, kan du virkelig leke konge. Du kan nemlig leie hele øya for en tusenlapp i døgnet. Øya ligger bare 30 minutter fra byen Halifax.

I reklamen for øya fristes det med vill og urørt natur, stor og fin hytte og muligheter for svømming, surfing, kanoturer og fisking. Her har du en unik mulighet til å være helt alene i naturen.

Kilde: Vladi Private Islands