Lei av å trene på helsestudio?

Da kan dette være den rette ferien for deg i sommer...

Skal du komme i skikkelig form i sommer, så gjør det som en huleboer i Hellas.

Det er kanskje også litt mer fristende å løpe opp blomsterfylte åssider på Kreta, enn å svette sammen med 300 andre en varm ettermiddag på SATS?

Den nye treningsferien som skal få deg i toppform på rekordtid, tar sikte på å forandre "zoo humans" til "wild humans". Selskapet Wildfitness har drevet med denne typen forandring av mennesker de siste syv årene i Kenya, men nå starter de opp på øya Kreta i Middelhavet.

Mer om Kreta

Kanskje du treffer disse karene som venter på posten i utkanten av Milias. Du sitter derimot ikke mye på rumpen. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Kanskje du treffer disse karene som venter på posten i utkanten av Milias. Du sitter derimot ikke mye på rumpen. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer


Det ukeslange programmet har utgangspunkt i Milia, et historisk sted i vestsiden av de hvite fjellene, Europas lengste kløft.

Opp til 16 gjester flytter inn i Milias 13 historiske steinhus som er nyrestaurerte. Alle med privat balkong og utsikt over det flotte landskapet i området.

Den gjemte lille landsbyen er økologisk og det meste som blir konsumert i løpet av en uke er skaffet til veie på den gamle jakt- og samlermetoden. Kostholdet er likevel variert med ting som lokale reker og gresskarsuppe.

Naturligvis er det en daglig treningsdose som består av alt fra boksing i de lokale olivenlundene, til barbeint løping langs kysten. Det er også avslapningstid inne i bildet, med piknik, turer i solnedgangen og tradisjonell gresk dans.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Før du vender hjem får du også en velfortjent massasjepakke.

Sprek? Dette er bare for de tøffeste

Mer sport og aktiv på DinSide: