Legoland forsinket av snøvær

Ironisk nok er det blant annet nye attraksjonen i parkens siste satsning fra i fjor, Polar Land, rammet.

Ekte snø setter en foreløpig stopper for flere av attraksjonene i Legoland? Her er det berg- og dalbanen Polar X-plorer, fotografert under andre forhold. Foto: Legoland
Ekte snø setter en foreløpig stopper for flere av attraksjonene i Legoland? Her er det berg- og dalbanen Polar X-plorer, fotografert under andre forhold. Foto: Legoland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en, til Danmark å være, usedvanlig kald mars måned, blir det forsinkelser for Legolands tradisjonelle åpning til påske.

Ikke så dejlig som mange tror? Dansker er ikke av de som lar seg begeistre mest av utenlandske turister

Skal du hit i påsken kan det altså være greit å vite at langt fra alle attraksjoner vil være tilgjengelige. For løpende driftsstatus kan du kontakte parken, eller sjekke nettsidene. Årsaken er rett og slett at de parkansvarlige ikke har fått prøvekjørt og sikkerhetsgodkjent attraksjonene grunnet snø og frost.

– Vi har helt til det siste håpet på et skifte i været, og det er ergerlig at vi nå må konstatere at vi ikke kan få parken fullstendig klargjort, sier direktør Henrik Höhrmann i en pressemelding.

Direktøren tør ikke spå når alt kan åpnes, det avhenger først og fremst av været. Det er ikke første gang Legoland blir rammet av værforsinkelser i forkant av påsken. Sist det skjedde var i 2008.

Parken åpner uansett 23. mars, selv om ikke alle attraksjoner vil være tilgjengelige for besøkende.

Parken sier ingenting om at de vil redusere inngangsprisene. Er du usikker på om besøket dermed blir en skuffelse, bør du vurdere om det er figurer og "rolige" attraksjoner, eller mer kjørende moro du er etter.

Mer om Leogoland: Er Legoland verdt pengene? Vi var der i 2011 - før Polar Land ble åpnet