Lavprisferier i fleng

Sleng fillene i kofferten, kjøp restplass og få deg en billig forsmak på sommerhete dager.

En strand på Kreta - det trenger ikke koste mye å komme seg hit i mai. <I>Foto: Hyobok Cho Christensen</I>
En strand på Kreta - det trenger ikke koste mye å komme seg hit i mai. Foto: Hyobok Cho Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mai er vår store favorittmåned for gode reisekupp, oversikten får du med DinSides restplassøk. Masser av ekstra fridager til tross: Prisene er gode, og du finner reiser både med og uten hotell under 1.500 kroner fra våre tre store "charterbyer"; Oslo, Bergen og Stavanger. Aller billigst denne uken reiser du med Detur fra Oslo til Tyrkia. For den nette sum av 899 kroner kan du legge prinsessebryllup og pollenallergi igjen hjemme og kaste deg over tyrkiske sandstrender og gamle monumenter. Miniselskapet Langley spesialiserer seg på Korsika, og tilbyr denne uken reiser hit fra Oslo for 985 kroner. For det får du et flysete, og en uke på å se øya.

 • Se flere reiser på billigsalg fra Oslo, Bergen og Stavanger her.
 • Svenske fristelser, og litt til

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  De norske prisene blir ikke slått av svenskene denne uken, men svenskene holder følge og har dessuten langt flere reiser til salgs for under tusenlappen. Utvalget fra flyplassene over grensen er også et annet, og du kan komme deg til reisemål som ikke selges billig fra Norge. Merk deg at det er langt vanligere med restplasser der du kun betaler for flybilletten når du reiser fra Sverige. Heldigvis er det relativt greit å skaffe bosted i mai, selv på populære destinasjoner.

  Vi har denne uken også et par fine priser fra København, en fristende omvei for noen kanskje?

 • Svenske billigreiser og litt til.
 • Hold deg oppdatert med restplassoversikten.
 • Andre godbiter

  Vi har tidligere nevnt sommerkampanjene fra flyselskapene. For under tusenlappen kan du komme deg mellom flere byer i Norge i sommer, og få med barn til under 300 kroner. Dessuten kan du fortsatt komme deg til USA for under 4.000 kroner. Nordmannsreiser er et av selskapene som denne uken annonserer med kampanjepriser til USA fra 3.900 kroner (til Philadelphia).

  Planlegg reisen på DinSide

  Assistanse får du på DinSide Reise. Charterreiser, fergeferien, flyreiser, valutakalkulator og reisetips fra leserne er noe av det du finner. Her er noen nyttige lenker:

 • Finn billige charterturer i restplassoversikten
 • Finn fergeavganger, priser og bestill billetter
 • Se lesernes reisetips, og kom med dine egne vurderinger i Reiseguiden
 • Hva koster det egentlig? Her er valutakalkulatoren