Lavpris til storby og strand

Svenskene tar helt av med superbillige restplasser til storbyen og eksotiske strender.

Det koster deg kun i overkant av 3.000 kroner å reise til Mexico fra Stockholm denne uken.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Svenskene presser stadig prisene. Aller billigst er reiser til London, og prisene er nå på det laveste: Under 500 kroner. Da må du riktignok reise via Stockholm, men den svenske hovedstaden er kun en bil/buss/togtur unna, og reisen ditt kan komme ned i ett par hundrelapper fra Oslo. Frister London, bør du derfor definitivt vurdere å fly fra Arlanda for tiden.

Denne og andre billige reiser finner du i DinSides restplassoversikt, med restplasser fra både Norge og Sverige.

Stavanger i lavpristeten

Vi er vant til at sydenreiser fra Gardermoen leder an i prisbunnen. Denne uken er det imidlertid aller billigst å reise fra Sola utenfor Stavanger. Apollo kjører eget fly til Egypt fra Sola, og mens populære Hurghada er tilnærmet helt utsolgt fra Oslo, finner du et og annet ledig sete om du reiser ut fra oljehovedstaden. Billigst denne uken er fly tur/retur Hurghada til 2.198 kroner. Siddisene kan for øvrig glede seg over et stadig rikere chartertilbud, og de finner godt med restplasser, også til Kanariøyene. Se tilbudene vi har funnet fra Stavanger og andre byer i Norge her.

Langt av lei

Det er ikke alle som nøyer seg med velkjente Kanariøyer og andre nærliggende vinterreisemål. Frister mer eksotiske strender og steder, er utvalget godt vinterstid og spesielt for deg som har sjanse til å reise fra Stockholm. Svenskene kan nemlig tilby et langt videre utvalg av reisemål enn det deres norske søsterselskaper velger å legge ut på markedet. Fra Sverige kan du finne restplasser både til indiske Goa (fra 4.498 kroner) og afrikanske Gambia (fra 3.400 kroner!), i tillegg til reisemål som er mer velkjente for oss nordmenn. Superbillige flyturer til Mexico for eksempel – kun 3.098 kroner. For 300 ekstra kan du få hotell også.

Vil du til den Dominikanske republikk kan du faktisk reise billigere fra Gardermoen enn fra Arlanda akkurat nå. Kun 3.599 koster flyreisen med Star Tour. Men da må du kaste deg rundt - turen går allerede lørdag 3. februar. Disse og andre eksotiske reisekupp finner du her.

Tom pengepung?

Er lommeboken skrapet, hjelper det neppe med reisekupp som krever flere hundrelapper. Da kan en mager trøst kanskje være at fergeselskapene fortsatt har billige "danskecruise" til salgs. Color Line gir deg for eksempel en lugar til disposisjon for fire personer mellom Larvik og Fredrikshavn, for kun 100 kroner – til sammen. Det blir 25 kroner per person. Tilbudet gjelder enkelte mandags- og tirsdagsavganger i februar.

DinSide hjelper deg

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet, både fra Norge og Sverige. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig, finner du i Reis Billig skolen.

Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Du kan også sjekke om flyet ditt er i rute.