Latterlig lav pris på London-hotell

Mange hoteller kjører billigkampanjer, men så billig har vi ikke sett overnatting før.

<strong>Billig: </strong> Kjeden Tune Hotels satser på lave priser, og åpner snart sitt andre hotell i London. Foto: Hotellet
Billig: Kjeden Tune Hotels satser på lave priser, og åpner snart sitt andre hotell i London. Foto: Hotellet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tune Hotels er en asiatisk kjede som hittil bare har hatt hoteller i Malaysia og Indonesia. Nå er de på full fart inn også i London, med billighoteller til priser som bør tilfredstille selv de smaleste budsjetter.

Kjeden åpner nå sitt andre londonhotell i Liverpool Street, og det til fantasipriser.
Det hele er selvsagt et kampanjetilbud, men tilbudet er da også særdeles godt:

Prisen for en natt i det nye hotellets rom kan nå bestilles til priser helt nede i 2 pence, eller tilsvarende latterlige 20 øre.

Kampanjeprisene skal være mulig å finne på 1000 rom for overnatting i perioden 4. januar til 27. mai, men hotellet advarer på nettsidene sine om at det allerede nå kan være vanskelig å søke frem prisene grunnet stor pågang. Ved flere søk finner ikke DinSide lavere priser enn 50 pund (445 kroner), men selv det er relativt rimelig for London å være.

Tilbudet åpnet for booking i går, onsdag, og rom kan bookes frem til fredag 14. oktober. Finner du ikke rom til kampanjeprisen, skal du uansett få rom til 25 prosent av ordinærpris om du bestiller overnatting i perioden 4. januar til 31. mars 2012 nå.

Men vær obs. Av hotellets planlagte 183 rom, mangler hele 62 stykker vindu! Dessuten er dette et utpreget lavpriskonsept, der ekstra service koster ekstra. En trend som brer seg i hotellindustrien nå, er nemlig å holde romprisen lav, men kreve betalt for alt fra TV-bruk til renhold.

Overnatting billigst i januar og november

Byen med det dårlige hotellryktet

Selv om du må regne med enkel standard og lite plass, kan det likevel være fristende å velge et nytt hotell i London. Byen er absolutt en av de med dårligst rykte når det gjelder hotellkvalitet, og i en undersøkelse fra pristjenesten Trivago tidligere i år, kom London ut på bunn blant Europas store turistbyer.

DinSide skrev også om det første hotellet i kjeden, som åpnet i London i fjor. Overnatting til under 90 kroner natten.

Ikke bare utenlands

Denne typen kampanjer får naturlig nok mye oppmerksomhet, og det er ikke et fenomen som er forbeholdt reisende i andre land. Også i Norge har vi ved flere anledninger sett hoteller som markerer seg med svært lave priser i perioder. For eksempel tilbød et hotell ved Oslo lufthavn Gardermoen rom til én krone for å markere sin ettårsdag tidligere i høst.