Landlige London

London er ikke bare trafikk, mennesker, rush, kaos og stress. Litt utenfor byen finnes fredelige oaser der du kan finne roen. Vi viser deg hvor og hvordan.>> Dagsturer fra London

Foto: Britain on View Foto: Britain on View
Foto: Britain on View Foto: Britain on View Vis mer

Landlige London

  1. Dagsturer fra London


Med sine åtte millioner innbyggere (12 millioner i Greater London) er den britiske hovedstaden definitivt ingen småby. Det merkes godt for oss nordmenn, som er vant til langt roligere forhold.

Oslo, Norges største by, er med sine 500.000 innbyggere som en liten landsby å regne i forhold til London. Det merkes at du befinner deg i en millionby hvis du tråkker rundt i Oxford Street på en lørdag, eller tar undergrunnen i ettermiddagsrushet. Sild i tønne.

Det er jo litt av sjarmen, da. Reiser du til London er det for å shoppe, spise ute, gjøre litt sightseeing og se på livet. Og det kan være slitsomt nok.

Vekk fra mas og kjas

Det er siste dag av londonoppholdet, og du orker ikke tanken på å tråkke i kø i shoppinggatene, eller gå sikksakk gjennom museene. Du vil ha litt fred og ro. Går det an å finne det i denne metropolen? Ja, selvsagt, men du må litt utenfor sentrum. Sjekk ut de fire dagsturene vi foreslår, og opplev London på en litt annen måte.

>> Dagsturer fra London

Har du andre gode forslag til utflukter fra London? Skriv i debattforumet nedenfor!