Kyllingfrie reisekupp

De beste reisekuppene gjør du mot slutten av påsken og uken etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
To uker i Thailand for knappe 5.000 kroner.
Foto: Gunnar Homdrum Foto: Gunnar Homdrum
To uker i Thailand for knappe 5.000 kroner.
Foto: Gunnar Homdrum Foto: Gunnar Homdrum Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er ennå muligheter til å skaffe seg restplasser i påskeuken, men har du kun påskedagene til rådighet, er prislappen mindre hyggelig. Har du tid til rådighet også etter 2. påskedag, kan du glede deg over mye hyggeligere priser.

Vi har skannet markedet etter hyggelige reisekupp i påsken og uken etter. Prisene i denne artikkelen og i de tilhørende tabellene, er innhentet 21. mars. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan holde deg oppdatert på rimelige reiser gjennom vårt restplass søk.

I påskeuken

I påskeuken er det lite ledig, og det som er ledig, selges til lite hyggelige priser. Dersom du har kun påskeuken til rådighet, skal det godt gjøres å finne en reise med avgang fra Oslo, for under 5.000-6.000 kroner. Har du muligheten til å utvide påskeferien litt lenger, er det imidlertid mulig å få en to-ukes sydenferie for knappe tre tusenlapper – og da med avreise tidlig i påsken. Du får to uker på Kanariøyene Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote for 2.995.

Dersom du legger avreisen via Sverige, er det muligheter for en rimelig reise utenlands innenfor påskeferiens grenser. Hva med påskeferie i Alpene for under 1.652 norske kroner, eller en uke på den greske øya Poros for 1.820 norske kroner? De fleste påskereisene fra Sverige koster imidlertid fra 3.000 kroner og oppover.

 • Her finner du norske og svenske påskereiser.
 • Etter høytiden

  Dersom du ikke er så bundet av påskeferiens helligdager, bedrer mulighetene seg for rimelige reiser ettersom påskeferien går. Fra tampen av helligdagene og utover første uke etter påskeferien, finnes det gode muligheter for rimelige reiser. Billigst fra Norge er fem dager på Mallorca for 1.995. En uke på Lanzarote eller Tenerife for knappe 2.600 kroner er heller ikke ille.

  Ser du helst mot mer eksotiske horisonter, er det også muligheter for en billig ferie: Du får to uker i Thailand for rett i underkant av 5.000 norske kroner – med avreise første arbeidsdag etter påske …

 • Her er norske reisekupp på tampen av og etter påskeferien.
 • Svenskene har også hyggelige priser å by på etter at påskekyllingene er spist; Hva med en uke i Roma for drøye 1.400 norske kroner? Plusser du på et par hundrelapper og tar turen innom en svensk dagligvarebutikk ved hjemkomst, kan du kose deg med kyllingfilet langt innover sommeren.

 • Her er kyllingfrie svenskekupp.
 • Kampanjer

  Flyselskapene kjører stadig nye kampanjer. Mest omtalt de siste par dagene er kanskje KLMs stunt; De tilbyr reiser til Amsterdam fra Bergen og Stavanger for 10 kroner – pluss skatter og avgifter. Drawbacket er at det kun er en gyldig avreisedato, og det er 31. mars. Og så er det selvsagt begrenset med billetter som selges til denne prisen …

  Det er fortsatt rimelig å reise til USA; Med Air France kommer du deg til New York for 3.850 kroner. Er du en kald fisk og tåler litt spenning, er det også mulig å gjøre reisekupp på auksjon. Både nettstedet QXL og flyselskapet Widerøe har nettauksjoner av flybilletter.

 • Flere flytilbud her.
 • Ut på tur?

  Skiferie? I vår skiguide kan du sjekke hva leserne sier om de forskjellige skianleggene i Norge – og du kan legge inn dine egne kommentarer og karakterer. I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.