Kunne Lanzarote friste før jul? Bilde: Star Tour
Kunne Lanzarote friste før jul? Bilde: Star TourVis mer

Kupp til Karibia fra 3995,-

De aller fleste er opptatt med forberedelser til jul – noe som medfører at charteroperatørene sliter med å fylle opp mange av flysetene sine akkurat nå.

Det er fortsatt en god del ledig til Sydens sol og varme nå før jul. Hovedsakelig er det 14 dagers turer som er ledig. Vi har sjekket de beste prisene fra Norge og Sverige akkurat nå. I tillegg har vi laget en oversikt over de aller beste eksotiske kuppene. Du kan selv sjekke hva som er billigst akkurat nå i vår kontinuerlig oppdaterte restplassoversikt.

Dominikanske Republikk fra 3.995

Ute etter et virkelig knalltilbud? Hvis du har is i magen og kan vente til rett før flyet går, kan det bli svært billig å reise langt av gårde. Den 29.november annonserte Ving med 14-dagers reiser til Mexico med fly og hotell inkludert i prisen til kun 2.995. Reisen gikk dagen derpå. Men fortvil ikke. Vi har funnet andre svært gode tilbud som er verdt å kikke nærmere på. Vi nevner Den Dominikanske Republikk fra kr 3.995. Ellers har vi sporet opp gode tilbud til både Thailand, Barbados og Cuba. Se hele oversikten 19751 TARGET="_top"> her.

Kanariøyene fra 1.995

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi har sjekket de aller billigste turene fra Norges langstrakte land akkurat nå. Den aller billigste turen å oppdrive er fly tur/retur Oslo-Alicante. Den kan du få fra 1.495 i skrivende stund. Ellers er det hovedsakelig restplasser til Kanariøyene turoperatørene har å by på for øyeblikket. Prisene er satt ganske likt over det ganske land – 1.995 for to uker på en av 18607 TARGET="_top"> Kanariøyene. Se alle de beste tilbudene 19749 TARGET="_top"> her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avreise fra Gøteborg eller Karlstad

Det er ikke så veldig mye penger å hente på å reise fra Sverige kommende uke heller. Trenden fra forrige uke viser at det fortsatt er flere tomme flyseter her på berget fremfor hos naboen. Men noen gode tilbud finnes! Sjekk de beste prisene fra Gøteborg og Karlstad 19750 TARGET="_top"> her.

Nyttårsfeiring?

Det nærmer seg nyttår med stormskritt. Har du lagt noen planer? Hvis ikke kan vi herved gi deg noen tips. Reiseselskapet Traveltailors har satt sammen nyttårspakker til en rekke europeiske storbyer. Prisene under inkluderer fly og hotell samt skatter og avgifter.

  • Milano fra 4.140 (2 netter)

  • Praha fra 4.300 (3 netter)

  • Paris fra 4.720 (2 netter)

  • Budapest fra 3.930 (2 netter)

  • Amsterdam fra 3.860 (2 netter)

  • London fra 3.610 (2 netter)

  • Stockholm fra 2.870 (2 netter)

  • København fra 2.295 (2 netter)

Kontakt Traveltailors for mer informasjon. Godt nyttår!

Oppdaterte priser

Prisene på restplasser forandrer seg raskt. I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Vil du sjekke om flyene er i rute, klikker du her!