Kulest for ungdom

Fest og moro, gjerne uten at ferien blir omsvermet av pensjonister. Hva passer best for ungdom?

Her er charteroperatørenes anbefalinger for ungdom på jakt etter varme i livlige omgivelser.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Star Tour - Tenerife

En uke på Playa de las Americas på Tenerife. Her er det rimelig, med gode muligheter for shopping, sol og bad, surfing og pubrunder. Plenty med aktiviteter og uflukter, eksempelvis til naboøya La Gomera. Ellers er Tenerife kjent for sitt livlige karneval i forbindelse med påsken. En uke koster fra kr 1.995, da med uspesifisert bosted.

Saga Solreiser – Tenerife

Også Saga anbefaler Tenerife for kombinasjonsferien sol, bad og fest. En uke på to stjerners hotellet Garajonay i Playa de las Americas koster fra kr 4.390 per person.

Ving – Tenerife

Farlig enstemmig fra reisebransjen når det gjelder ferier egnet for ungdom. Ving anbefaler Playa Olid, på grunn av pris og beliggenhet. En uke for to personer inklusiv bosted kommer på kr. 8.090.

Apollo – Thailand

Lavt kostnadsnivå, og fantastisk klima gjør Thailand til et ideelt reisemål for de fleste. Reiser man til eksempelvis Phuket, skorter det heller ikke på muligheter for natteliv, fritidstilbud og utflukter. Dykking, tennis, båtturer og strandliv er stikkord her. En uke i Sawasdee Village på Phuket koster fra 6.200 per person, to uker får du for under kr 8.000.